Administrator RĂDUCU Postat Noiembrie 26 Administrator Postat Noiembrie 26 Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de @13MRK. # elite VIAȚA PERSONALĂ Reporter RĂDUCU: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [Membru] 13MRK. #elite: Ma numesc Marian Valentin am 22 de ani si sunt din Suceava. Reporter RĂDUCU: Ce îți place să faci în timpul liber? [Membru] 13MRK. #elite: In timpu liber imi place sa calatoresc sa joc tennis sa merg in vacante si asa mai departe. Reporter RĂDUCU: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? [Membru] 13MRK. #elite: Ma trezesc imi fac rutina de dimineata servesc o cafea si o tigara si apoi ma apuc de treaba. Reporter RĂDUCU: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești? [Membru] 13MRK. #elite: In Suceava chiar aici unde stau e destul de frumos orasu imi place totu pe aici. Reporter RĂDUCU: Enumeră-mi te rog câteva dintre calitățile și defectele tale. [Membru] 13MRK. #elite: Calitati- sunt bun la suflet , darnic, ajutator, inimos, milos iar Defecte - nu prea stiu asa in mare parte dar am multe ca doara nimeni nu e perfect. Reporter RĂDUCU: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă? [Membru] 13MRK. #elite: Un bmw f10 mai am putin de strans bani ca sa il iau. Reporter RĂDUCU: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta? [Membru] 13MRK. #elite: Ascult si manele si usoara si pop si house si rock si muzica in rusa de toate. Reporter RĂDUCU: Dacă ai putea face o singură regulă pe care toată lumea trebuie să o respecte, ce regulă ai face? [Membru] 13MRK. #elite: Nu prea am nici o regula dar cam toata lumea trebuie sa se respecte unu cu altu si cam atat. Reporter RĂDUCU: Dacă un duh ți-ar împlini trei dorințe, care ar fi acestea? [Membru] 13MRK. #elite: O casa, o familie frumoasa si o masina scumpa. Reporter RĂDUCU: Aranjează următoarele în ordinea importanței lor în viață ta: fericirea, banii, dragostea, sănătatea, faima. : [Membru] 13MRK. #elite: Sanatatea - dragostea - fericirea - banii si faima. Reporter RĂDUCU: Dacă ai avea șansă de a începe o viață nouă, ai face-o?Și dacă da,unde ai vrea să îți faci viața? [Membru] 13MRK. #elite: NU. Reporter RĂDUCU: Ce te îngrijorează cel mai mult cu privire la viitor? [Membru] 13MRK. #elite: Momentan mai nimic. Reporter RĂDUCU: Îți mulțumesc pentru răspunsurile date, acum vom trece la o serie de întrebări despre lumea "virtuala", ești pregătit? [Membru] 13MRK. #elite: Da. MEDIUL VIRTUAL Reporter RĂDUCU: Ce te-a făcut să-ți alegi acest nume? [Membru] 13MRK. #elite: Imi place mie numele asta. Reporter RĂDUCU: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate? [Membru] 13MRK. #elite: @John @ Anormalii@Andt.@dRama t i c a@RĂDUCU@devylinn @ LCS@mãdãlinZX@.GoSSen.@Dexter. @ GOV.RO@AdR@xxhevvoxx♔@X-Tream@Ionutasda@PlayZeeK. # GFX@Luxie+restu Reporter RĂDUCU: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? [Membru] 13MRK. #elite: O stiu demult de la @xxhevvoxx♔ Reporter RĂDUCU: Poți enumeră 5 membrii din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia? [Membru] 13MRK. #elite: @xxhevvoxx♔ - e un baiat foarte de treaba si de ajutor @Andt.- il cunosc de mult pe baiat si e un om de milioane @PlayZeeK. # GFX- nr 1 pe tiganie cel mai smecher om si bun pe design @RĂDUCU- un om de treaba si de ajutor si mereu la locul lui te cunosc din trecut @dRama t i c a- o femeie de milioane si imi pare rau pentru trecutu nostru dar iti multumesc ca ne am impacat Reporter RĂDUCU: Care a fost prima ta impresie despre această comunitate, Staff și ce ne poți spune despre cum evoluează lucrurile? [Membru] 13MRK. #elite: E o comunitate foarte mare si lucrurile evolueaza doar in bine. Reporter RĂDUCU: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni? [Membru] 13MRK. #elite: Da. Reporter RĂDUCU: Cum crezi că va arăta LeagueCS în următorii 3 ani? [Membru] 13MRK. #elite: Cu mai multe servere si oameni noi in staff si tot la fel de sus. Reporter RĂDUCU: Ai vreun server favorit din comunitate? [Membru] 13MRK. #elite: Anormalii si Nestle. Reporter RĂDUCU: Ce mesaj ai pentru membrii comunității LeagueCS? [Membru] 13MRK. #elite: Va Pup si va salut cu respect maxim. Am ajuns cu bucurie la finalul interviului susținut alături de @13MRK. # elite! Te felicit pentru toate răspunsurile sincere! Apreciez faptul că am fost ales să susțin acest interviu și îți urez succes pe viitor! Vă mulțumesc tuturor pentru atenție și așteptăm părerile voastre! 2 2 1 Citează
Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Noiembrie 27 Global-Moderators Postat Noiembrie 27 Referitor la ceea ce a spus 13MRK, ar fi frumos să ne strângem într-un weekend mai mulți la o cabană ceva, să ne cunoaștem și noi mai bine și să ne 'împrietenim' mai mult., prin vară... 1 Citează
Administrator Andt. Postat Noiembrie 27 Administrator Postat Noiembrie 27 Un interviu frumos , bine aranjat iar pe partea sa ne intalnim toti intr-un loc cam greu dar nu se stie niciodata 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.