Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

Model de postare :

Nume : 13MRK .# elite aka Marian

Vârstă : 22

De ce dorești să aplici pentru acest grad? : ca sa ma ocup si eu daca se poate si sa imi dau interesu 

Ce sectiune dorești spre moderare? : la categoria Stiri daca se poate 

Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? :posturi activitate si ce mai e nevoie 

Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : nu prea am dar de acum ma apuc sa postez incepand de azi 

Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da normal 

Ești recomandat de cineva din comunitate? :  @Andt. @John @ Anormalii

Alte precizări : va multumesc daca mi ati acorda o sansa incepand de maine dau drumu la postat si sa ma implic cu toata inima ❤️

Poti intra pe teamspeak la ședinte? :  da normal

Editat de 13MRK. # elite
  • Administrator
Postat

Salutare! Din câte îmi aduc eu aminte ai mai fost în Staff și nici măcar nu ți-ai dat interesul de a face activitate, țin minte că eu personal ți-am scos accesul din cauza inactivității. De ce aș crede că de data aceasta nu se va întâmpla la fel?? De la mine o să primești :contra:, îmi pare rău! E ușor să scrii aici că îți vei face activitate și începi să postezi, dar când ți se va da gradul nu vei mai activa, așa cum s-a întâmplat și prima dată..

:RESPINS: & :locked:!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate