Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

Nume :a1merStyleN1
Admin-ul care te-a banat :The Assassin 
Motivul :WG
Data si ora :16 ceva de genul
Durata ban-ului :``
IP & SteamID (numeric) :1354 STEAM_0:0:33212826
Dovezi :
Explicarea situatiei :Va salut..Am revenit si eu pe sv dupa o pauza de cateva luni si Am luat un ban pt nereprezentarea WG ului,care pur si simplu mi-a dat 5 crashuri dupa fiecare scanare la care am stat cate 10 min intre ele,dupa care m a banat si aplicatia WG 24 de ore ca cica ai doar 5 scanari pe zi limita...E cam genul de situatie nu e vina nimanui...dar e cam aiurea intr un final ca am stat 2 ore aproape sa mi bat capul si efectiv mi a dat crash la fiecare scan..

Editat de hhN
Postat (editat)
7 hours ago, Asdfg said:

Salut, ai gresit sectiunea..

Aici trebuia facuta cererea 

https://leaguecs.ro/forum/forum/5074-nestle-cereri-unban/

Salut man,efectiv nu merge wargods,chiar si azi am incercat..ultimul WG l am facut prin august si atunci a mers..nu inteleg ce are..am reinstalat steamu,csu..am luat toate variantele de WG,si imi da crash dupa ce ii dau scan,ajunge pe la 60-65% si bam iese instant din aplicatie fara nici un mesaj sau ceva...Eu il inteleg ca omul isi face datoria de admin...dar jucam si eu de ceva timp pe sv si ma stiati majoritatea...mai ales ca acum intrasem dupa o pauza de 3 luni...si nici nu jucam cine stie ce in momentul ala..

Editat de hhN

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate