hhN Postat Noiembrie 15 Postat Noiembrie 15 (editat) Nume :a1merStyleN1 Admin-ul care te-a banat :The Assassin Motivul :WG Data si ora :16 ceva de genul Durata ban-ului :`` IP & SteamID (numeric) :1354 STEAM_0:0:33212826 Dovezi : Explicarea situatiei :Va salut..Am revenit si eu pe sv dupa o pauza de cateva luni si Am luat un ban pt nereprezentarea WG ului,care pur si simplu mi-a dat 5 crashuri dupa fiecare scanare la care am stat cate 10 min intre ele,dupa care m a banat si aplicatia WG 24 de ore ca cica ai doar 5 scanari pe zi limita...E cam genul de situatie nu e vina nimanui...dar e cam aiurea intr un final ca am stat 2 ore aproape sa mi bat capul si efectiv mi a dat crash la fiecare scan.. Editat Noiembrie 15 de hhN Citează
Asdfg Postat 23 ore în urmă Postat 23 ore în urmă Salut, ai gresit sectiunea.. Aici trebuia facuta cererea https://leaguecs.ro/forum/forum/5074-nestle-cereri-unban/ Citează
hhN Postat 16 ore în urmă Autor Postat 16 ore în urmă (editat) 7 hours ago, Asdfg said: Salut, ai gresit sectiunea.. Aici trebuia facuta cererea https://leaguecs.ro/forum/forum/5074-nestle-cereri-unban/ Salut man,efectiv nu merge wargods,chiar si azi am incercat..ultimul WG l am facut prin august si atunci a mers..nu inteleg ce are..am reinstalat steamu,csu..am luat toate variantele de WG,si imi da crash dupa ce ii dau scan,ajunge pe la 60-65% si bam iese instant din aplicatie fara nici un mesaj sau ceva...Eu il inteleg ca omul isi face datoria de admin...dar jucam si eu de ceva timp pe sv si ma stiati majoritatea...mai ales ca acum intrasem dupa o pauza de 3 luni...si nici nu jucam cine stie ce in momentul ala.. Editat 16 ore în urmă de hhN Citează
ArkanTiger Postat 2 ore în urmă Postat 2 ore în urmă ESTE FOARTE SIMPLU.... 1) Run command prompt or powershell as admin 2) Copy-paste the following commands: reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework\v4.0.30319" /v "SystemDefaultTlsVersions" /t REG_DWORD /d 1 /f reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework\v4.0.30319" /v "SchUseStrongCrypto" /t REG_DWORD /d 1 /f reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\.NETFramework\v4.0.30319" /v "SystemDefaultTlsVersions" /t REG_DWORD /d 1 /f reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\.NETFramework\v4.0.30319" /v "SchUseStrongCrypto" /t REG_DWORD /d 1 /f reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHANNEL\Protocols\TLS 1.2\Client" /v "DisabledByDefault" /t REG_DWORD /d 0 /f reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHANNEL\Protocols\TLS 1.2\Client" /v "Enabled" /t REG_DWORD /d 1 /f Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.