Rest in peace Postat Noiembrie 15, 2024 Postat Noiembrie 15, 2024 Prenume » Adrian Vârsta » 25 Locația » Municipiul Focșani Ocupație » Cadru MAI Hobby-uri și pasiuni » Gaming-ul, pescuitul și grătarele Modalitate de contact » În semnătura mea se regăsește steam-ul, contul de Discord De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » Nu am auzit de la nimeni, am dat întâmplător de comunitate O poză cu tine (opţional) » https://imgur.com/a/tH0PLeG?s=wa Acordă o notă comunității » 9.5 Alte detalii » Am considerat că este de bun simț a mă prezenta în fața voastră. Bine v-am găsit!
LCS PREMIUM Vanthea Postat Noiembrie 15, 2024 LCS PREMIUM Postat Noiembrie 15, 2024 Bună. Bine ai venit!
LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Postat Noiembrie 15, 2024 LCS PREMIUM Postat Noiembrie 15, 2024 Salut și bine ai venit pe comunitatea LeagueCS România! Îți urăm ședere plăcută alături de noi!
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Noiembrie 15, 2024 Administrator Postat Noiembrie 15, 2024 Bine ai venit!
LCS PREMIUM Andt. Postat Noiembrie 15, 2024 LCS PREMIUM Postat Noiembrie 15, 2024 Bine ai venit pe LeagueCS , iti doresc sedere placuta aici !
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Noiembrie 18, 2024 Administrator Postat Noiembrie 18, 2024 Welcome to LEAGUECS ROMÂNIA!
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.