LCS PREMIUM Rest in peace Postat Noiembrie 15 LCS PREMIUM Postat Noiembrie 15 Prenume » Adrian Vârsta » 25 Locația » Municipiul Focșani Ocupație » Cadru MAI Hobby-uri și pasiuni » Gaming-ul, pescuitul și grătarele Modalitate de contact » În semnătura mea se regăsește steam-ul, contul de Discord De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » Nu am auzit de la nimeni, am dat întâmplător de comunitate O poză cu tine (opţional) » https://imgur.com/a/tH0PLeG?s=wa Acordă o notă comunității » 9.5 Alte detalii » Am considerat că este de bun simț a mă prezenta în fața voastră. Bine v-am găsit! 1
Global-Moderators dRama t i c a Postat Noiembrie 15 Global-Moderators Postat Noiembrie 15 Bună. Bine ai venit! 1 1
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Noiembrie 15 Administrator Postat Noiembrie 15 Salut și bine ai venit pe comunitatea LeagueCS România! Îți urăm ședere plăcută alături de noi! 1 1
Administrator devylinn @ LCS Postat Noiembrie 15 Administrator Postat Noiembrie 15 Bine ai venit! 1 1
Administrator Andt. Postat Noiembrie 15 Administrator Postat Noiembrie 15 Bine ai venit pe LeagueCS , iti doresc sedere placuta aici ! 1
Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Luni la 07:55 Global-Moderators Postat Luni la 07:55 Welcome to LEAGUECS ROMÂNIA!
Postări Recomandate