LCS PREMIUM Rest in peace Postat Ieri la 12:40 LCS PREMIUM Share Postat Ieri la 12:40 Prenume » Adrian Vârsta » 25 Locația » Municipiul Focșani Ocupație » Cadru MAI Hobby-uri și pasiuni » Gaming-ul, pescuitul și grătarele Modalitate de contact » În semnătura mea se regăsește steam-ul, contul de Discord De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » Nu am auzit de la nimeni, am dat întâmplător de comunitate O poză cu tine (opţional) » https://imgur.com/a/tH0PLeG?s=wa Acordă o notă comunității » 9.5 Alte detalii » Am considerat că este de bun simț a mă prezenta în fața voastră. Bine v-am găsit! 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
boogeyman @ LCS Postat Ieri la 13:13 Share Postat Ieri la 13:13 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Global-Moderators dRama t i c a Postat Ieri la 13:44 Global-Moderators Share Postat Ieri la 13:44 Bună. Bine ai venit! 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Ieri la 13:51 Administrator Share Postat Ieri la 13:51 Salut și bine ai venit pe comunitatea LeagueCS România! Îți urăm ședere plăcută alături de noi! 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
LCS PREMIUM ^*$!!IoNuT!!$*^ Postat Ieri la 14:03 LCS PREMIUM Share Postat Ieri la 14:03 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
LCS PREMIUM Ionutasda Postat Ieri la 14:40 LCS PREMIUM Share Postat Ieri la 14:40 Salut ! Bine ai venit 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
SickBoY AxBxNxHaLaB Postat Ieri la 14:50 Share Postat Ieri la 14:50 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Ieri la 15:29 Administrator Share Postat Ieri la 15:29 Bine ai venit! 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Luxie Postat Ieri la 16:23 Share Postat Ieri la 16:23 Bine ai venit ! 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
LCS PREMIUM Hunter- Postat Ieri la 16:29 LCS PREMIUM Share Postat Ieri la 16:29 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Andt. Postat Ieri la 16:47 Administrator Share Postat Ieri la 16:47 Bine ai venit pe LeagueCS , iti doresc sedere placuta aici ! 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Claudikes Postat Ieri la 17:44 Administrator Share Postat Ieri la 17:44 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator RĂDUCU Postat Ieri la 22:01 Administrator Share Postat Ieri la 22:01 Bine ai venit. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
LCS PREMIUM 13MRK. # elite Postat Ieri la 22:24 LCS PREMIUM Share Postat Ieri la 22:24 Welcome 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
LCS PREMIUM hOpe. Postat 23 ore în urmă LCS PREMIUM Share Postat 23 ore în urmă 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
LCS PREMIUM Ana-Maria Postat 7 ore în urmă LCS PREMIUM Share Postat 7 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Ramzi.ayoub Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.