1337xD Postat Joi la 14:19 Share Postat Joi la 14:19 Nume : 1337xD Vârstă : 16 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Pot să ajut cu cunoștințele mele, știu să vorbesc cu oamenii și pot ajuta cu lucruri generale. Ce sectiune dorești spre moderare? : Zona membrilor, cs 1.6. Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Pot fi activ în acea secțiune, pot face lucruri corecte, pot ajuta oamenii și alte lucruri. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Am fost manager pe serverul cs 1.6 și am fost activ în acea secțiune și am gestionat forumul. Văzând și alte subiecte Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu Alte precizări : Îmi place să vorbesc cu oamenii, sunt prietenos, îmi place să glumesc. Îmi iau meseria în serios, nu sunt o persoană toxică. Și nu sunt din România, așa că nu știu cuvinte 100% lingvistice Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Așa cred Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
boogeyman @ LCS Postat Joi la 16:19 Share Postat Joi la 16:19 Salut! Cu parere de rau ti-am dat acest raspuns la cerere..e un motiv simplu, dar destul de evident. Activitatea ta nu este cea pe care noi "o urmarim" mai ales in aceasta perioada.. In plus de asta, pe categoria cs 1.6, avem deja oameni care se dedica in ceea ce fac, iti propun sa revii peste 7/14 zile cu o alta cerere, bineinteles dupa ce faci niste activitate pe o categorie mai de "ochii lumii"! Succes! Fara suparare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator AdR Postat Joi la 16:56 Fondator Share Postat Joi la 16:56 Acum 33 minute, boogeyman @ LCS a spus: Salut! Cu parere de rau ti-am dat acest raspuns la cerere..e un motiv simplu, dar destul de evident. Activitatea ta nu este cea pe care noi "o urmarim" mai ales in aceasta perioada.. In plus de asta, pe categoria cs 1.6, avem deja oameni care se dedica in ceea ce fac, iti propun sa revii peste 7/14 zile cu o alta cerere, bineinteles dupa ce faci niste activitate pe o categorie mai de "ochii lumii"! Succes! Fara suparare Deocamdată sunt CONTRA Este exact ce am vrut și eu sa răspund Trebe un pic mai multa activitate pe forum și după poți sa revi cu o cerere Succes ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Joi la 17:48 Administrator Share Postat Joi la 17:48 Respins. Întâi puțină activitate și după poți revenii cu o nouă cerere. Închis 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate