nyctophilia Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă ️Nick : -nyctophilia. ️Varsta : 19, fac 20 in curand ️Ore jucate(link gt) : https://thegamestracker.com/server/1042/player/-nyctophilia. ️Steam: off, am vandut recent contu de steam si acu joc steam off. sper sa nu creeze probleme asta ️Cunostinte amx(bun/mediu/foarte bun): foarte bun, am avut mai multe servere spre administrare. ️Motivul pt care vrei admin: Apreciez modul de joc, e pacat sa nu ofer o mana de ajutor cand pot fi activ. Am observat ca fix cand nu e un admin pe server se intampla ceva, codat, cearta care degenereaza la altele, etc. ️Ai citit regulamentul ?: Da, nu este vreun cuvant cheie. Alte precizari (pusa de mina, da): Sper sa ne putem intelege, daca e cazul favorabil. Multumesc pentru timpul acordat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KiNG ; Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă 1 hour ago, nyctophilia said: ️️Steam: off, am vandut recent contu de steam si acu joc steam off. sper sa nu creeze probleme asta Creeaza o foarte mare problema pt ca incerc sa adopt o politica cat mai "steam on" pe serverul asta..Daca adminii sunt steam off, clar nu se incurajeaza asta...Parte din adminii pe care ii vezi steam off, sunt adusi de pe celalalt server iar usor usor, vor fi indrumati catre a-si achizitiona steam. Dar asta e cazul izolat pt ca de acum incolo NU SE VOR MAI ACCEPTA admini fara steam, poti sa fii si Ministrul de Interne. Va rog sa luati in considerare faptul ca acele conditii au fost puse acolo cu un scop si se vor respecta, nu merge ca pe alte servere, hai ca mai inchidem un ochi, mai luam 10 euro de la unu', 5 euro de la altul, sa mearga treaba...Nu e cazul aici. Ia-ti steam si revino cu cerere. Abia faci si 20 de ore pana atunci, vad ca nu le ai in totalitate. T/C 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate