-=armin=- Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 [1]. Nume: Gabriel [2]. Nick server: -=armin=- [3]. Varsta: 16 [4]. LeveL: 13 [5]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.rs/player/51.89.15.97:27015/-%3Darmin%3D-/ [6]. Ai citit regulamentul?: natasha [7]. De ce doresti admin?: Vreau sa ajut serverul si sa ma implic in comunitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
J0K3RuL ;X Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Pro , mai urca în activitate 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Dusty Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 CONTRA,trebuie sa iti reglezi comportamentul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
zuky Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 (editat) CONTRA!nu ai orele necesare am verivifac pe gametraker si cerintele gradului de hlper sunt minim 30 de ore,eu nu pot accesa link-ul respectiv,pari nepregatit din punctul meu de vedere.mai asteapta 2 saptamani si revino cu o noua cerere si iti voi da pro! succes in continuare Editat Noiembrie 3 de zuky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
zennik Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 (editat) Momentan îți dau CONTRA , orele necesare pentru cererea de admin sunt 30 de ore , poți sa faci un screenshot pe cs, accesând comanda /ore in chat la server , și sa modifici cererea sa bagi sub linkul de la gametracker linkul la poza , pentru a vedea exact câte ore ai deoarece gametracker poate avea întârzieri și nu da rezultatele exacte , in rest îți urez succes Editat Noiembrie 3 de zennik Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
-=armin=- Postat Noiembrie 4 Autor Share Postat Noiembrie 4 Acum 1 oră, zennik a spus: Momentan îți dau CONTRA , orele necesare pentru cererea de admin sunt 30 de ore , poți sa faci un screenshot pe cs, accesând comanda /ore in chat la server , și sa modifici cererea sa bagi sub linkul de la gametracker linkul la poza , pentru a vedea exact câte ore ai deoarece gametracker poate avea întârzieri și nu da rezultatele exacte , in rest îți urez succes poți verifica din nou te rog, văd ca acum apare bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
SicraN Postat Noiembrie 4 Share Postat Noiembrie 4 Orele le ai, dar pe server nu te-am vazut, cel putin nu te-am prins eu pe server sa vad cum te comporti. Pro, de incurajare. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
bursucX Postat Noiembrie 4 Share Postat Noiembrie 4 Pro de incurajare 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Mohamed teto Postat Noiembrie 6 Share Postat Noiembrie 6 pro 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Animalu Postat Noiembrie 6 Share Postat Noiembrie 6 Pro 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Maz1mo Postat Noiembrie 6 Share Postat Noiembrie 6 Pro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Cizmă Bă @ Zm Postat Noiembrie 6 Share Postat Noiembrie 6 (editat) Acceptat ! Tag discord pe canalul "ro-chat" sa iti pun gradul si acolo ! T/C Editat Noiembrie 6 de Cizmă Bă @ Zm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate