Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

CONTRA,trebuie sa iti reglezi comportamentul.

Postat (editat)

CONTRA!nu ai orele necesare am verivifac pe gametraker si cerintele gradului de hlper sunt minim 30 de ore,eu nu pot accesa link-ul respectiv,pari nepregatit din punctul meu de vedere.mai asteapta 2 saptamani si revino cu o noua cerere si iti voi da pro!

succes in continuare

Editat de zuky
Postat (editat)

Momentan îți dau CONTRA , orele necesare pentru cererea de admin sunt 30 de ore , poți sa faci un screenshot pe cs, accesând comanda /ore in chat la server , și sa modifici cererea sa bagi sub linkul de la gametracker linkul la poza , pentru a vedea exact câte ore ai deoarece gametracker poate avea întârzieri și nu da rezultatele exacte , in rest îți urez succes 

Editat de zennik
Postat
Acum 1 oră, zennik a spus:

Momentan îți dau CONTRA , orele necesare pentru cererea de admin sunt 30 de ore , poți sa faci un screenshot pe cs, accesând comanda /ore in chat la server , și sa modifici cererea sa bagi sub linkul de la gametracker linkul la poza , pentru a vedea exact câte ore ai deoarece gametracker poate avea întârzieri și nu da rezultatele exacte , in rest îți urez succes 

poți verifica din nou te rog, văd ca acum apare bine 

Postat

Orele le ai, dar pe server nu te-am vazut, cel putin nu te-am prins eu pe server sa vad cum te comporti.

Pro, de incurajare.

• Mersi 1
  • LCS PREMIUM
Postat (editat)

Acceptat !
Tag discord pe canalul "ro-chat" sa iti pun gradul si acolo !

T/C

Editat de Cizmă Bă @ Zm
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate