-=armin=- Postat Duminică la 16:38 Share Postat Duminică la 16:38 [1]. Nume: Gabriel [2]. Nick server: -=armin=- [3]. Varsta: 16 [4]. LeveL: 13 [5]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.rs/player/51.89.15.97:27015/-%3Darmin%3D-/ [6]. Ai citit regulamentul?: natasha [7]. De ce doresti admin?: Vreau sa ajut serverul si sa ma implic in comunitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
J0K3RuL ;X Postat Duminică la 17:40 Share Postat Duminică la 17:40 Pro , mai urca în activitate 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Dusty Postat Duminică la 19:16 Share Postat Duminică la 19:16 CONTRA,trebuie sa iti reglezi comportamentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
zuky Postat Duminică la 19:16 Share Postat Duminică la 19:16 (editat) CONTRA!nu ai orele necesare am verivifac pe gametraker si cerintele gradului de hlper sunt minim 30 de ore,eu nu pot accesa link-ul respectiv,pari nepregatit din punctul meu de vedere.mai asteapta 2 saptamani si revino cu o noua cerere si iti voi da pro! succes in continuare Editat Duminică la 19:18 de zuky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
zennik Postat Duminică la 22:40 Share Postat Duminică la 22:40 (editat) Momentan îți dau CONTRA , orele necesare pentru cererea de admin sunt 30 de ore , poți sa faci un screenshot pe cs, accesând comanda /ore in chat la server , și sa modifici cererea sa bagi sub linkul de la gametracker linkul la poza , pentru a vedea exact câte ore ai deoarece gametracker poate avea întârzieri și nu da rezultatele exacte , in rest îți urez succes Editat Duminică la 22:41 de zennik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
-=armin=- Postat Luni la 00:13 Autor Share Postat Luni la 00:13 Acum 1 oră, zennik a spus: Momentan îți dau CONTRA , orele necesare pentru cererea de admin sunt 30 de ore , poți sa faci un screenshot pe cs, accesând comanda /ore in chat la server , și sa modifici cererea sa bagi sub linkul de la gametracker linkul la poza , pentru a vedea exact câte ore ai deoarece gametracker poate avea întârzieri și nu da rezultatele exacte , in rest îți urez succes poți verifica din nou te rog, văd ca acum apare bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
SicraN Postat Luni la 16:59 Share Postat Luni la 16:59 Orele le ai, dar pe server nu te-am vazut, cel putin nu te-am prins eu pe server sa vad cum te comporti. Pro, de incurajare. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
bursucX Postat Luni la 20:42 Share Postat Luni la 20:42 Pro de incurajare 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.