-=armin=- Postat Noiembrie 3, 2024 Postat Noiembrie 3, 2024 [1]. Nume: Gabriel [2]. Nick server: -=armin=- [3]. Varsta: 16 [4]. LeveL: 13 [5]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.rs/player/51.89.15.97:27015/-%3Darmin%3D-/ [6]. Ai citit regulamentul?: natasha [7]. De ce doresti admin?: Vreau sa ajut serverul si sa ma implic in comunitate.
Dusty Postat Noiembrie 3, 2024 Postat Noiembrie 3, 2024 CONTRA,trebuie sa iti reglezi comportamentul.
zuky Postat Noiembrie 3, 2024 Postat Noiembrie 3, 2024 (editat) CONTRA!nu ai orele necesare am verivifac pe gametraker si cerintele gradului de hlper sunt minim 30 de ore,eu nu pot accesa link-ul respectiv,pari nepregatit din punctul meu de vedere.mai asteapta 2 saptamani si revino cu o noua cerere si iti voi da pro! succes in continuare Editat Noiembrie 3, 2024 de zuky
zennik Postat Noiembrie 3, 2024 Postat Noiembrie 3, 2024 (editat) Momentan îți dau CONTRA , orele necesare pentru cererea de admin sunt 30 de ore , poți sa faci un screenshot pe cs, accesând comanda /ore in chat la server , și sa modifici cererea sa bagi sub linkul de la gametracker linkul la poza , pentru a vedea exact câte ore ai deoarece gametracker poate avea întârzieri și nu da rezultatele exacte , in rest îți urez succes Editat Noiembrie 3, 2024 de zennik
-=armin=- Postat Noiembrie 4, 2024 Autor Postat Noiembrie 4, 2024 Acum 1 oră, zennik a spus: Momentan îți dau CONTRA , orele necesare pentru cererea de admin sunt 30 de ore , poți sa faci un screenshot pe cs, accesând comanda /ore in chat la server , și sa modifici cererea sa bagi sub linkul de la gametracker linkul la poza , pentru a vedea exact câte ore ai deoarece gametracker poate avea întârzieri și nu da rezultatele exacte , in rest îți urez succes poți verifica din nou te rog, văd ca acum apare bine
SicraN Postat Noiembrie 4, 2024 Postat Noiembrie 4, 2024 Orele le ai, dar pe server nu te-am vazut, cel putin nu te-am prins eu pe server sa vad cum te comporti. Pro, de incurajare. 1
LCS PREMIUM Cizmă Bă @ Zm Postat Noiembrie 6, 2024 LCS PREMIUM Postat Noiembrie 6, 2024 (editat) Acceptat ! Tag discord pe canalul "ro-chat" sa iti pun gradul si acolo ! T/C Editat Noiembrie 6, 2024 de Cizmă Bă @ Zm
Postări Recomandate