BaLoSu Postat Vineri la 15:51 Share Postat Vineri la 15:51 (editat) [1]. Nume: Adrian [2]. Nick server: BaLoSu [3]. Varsta: 16 [4]. LeveL: 19 [5]. Ore jucate [Apasa aici]: 72 [6]. Ai citit regulamentul?: natasha [7]. De ce doresti admin?: Vreau sa ma implic in acest server !!! https://www.gametracker.com/server_info/zm.leaguecs.ro:27015/top_players/?query=Balosu Editat Vineri la 16:22 de BaLoSu am gresit orele jucate si lvl. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
J0K3RuL ;X Postat Vineri la 19:34 Share Postat Vineri la 19:34 Pro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
skaraotki Postat Vineri la 21:45 Share Postat Vineri la 21:45 Contra, nu te poti implica in server atat timp cat nu ii respecti regulile ( abuzezi de pb escape si mai aveai tendinta sa pui lm in spawn daca imi aduc bine aminte) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
zuky Postat Vineri la 23:33 Share Postat Vineri la 23:33 CONTRA momentan,regulamentul se citeste nu se ghiceste Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
zombiekiller Postat Sâmbătă la 02:19 Share Postat Sâmbătă la 02:19 contra read the rules good luck Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
femeseu .eXe Postat Sâmbătă la 03:20 Share Postat Sâmbătă la 03:20 Contra, sunt de acord cu ceilalti in privinta regulamentului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Maz1mo Postat Sâmbătă la 04:44 Share Postat Sâmbătă la 04:44 Contra. For the moment, you don't respect all the rules yet. Go back in 14 days. While, learn the rules and become a example for another players. Good luck ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Dusty Postat Sâmbătă la 06:48 Share Postat Sâmbătă la 06:48 Contra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Mohamed teto Postat Sâmbătă la 11:55 Share Postat Sâmbătă la 11:55 contra You need to read the rules and you need to be present on the server Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
SicraN Postat Luni la 16:56 Share Postat Luni la 16:56 Pro, pentru ca am vazut ca esti activ si nu te-am vazut personal sa incalci regulamentul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Dany97 Postat Luni la 22:07 Share Postat Luni la 22:07 RESPINS. T/C Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate