olamami # FUN Postat Vineri la 07:44 Share Postat Vineri la 07:44 Model cerere admin: Nickname-ul de pe server:olamami Vârstă:22 Discord: da o sa dau join Steam ON/OFF [SteamID dacă este cazul]:ON Link cu orele jucate [click aici]: nu am multe dar se fac Experiență admin:95% De ce dorești admin pe serverul nostru?: ca sa ajut plus ca am fost recomandat de catre @DANI S. @ FUN Admin de zi/noapte?:ambele Ai citit regulamentul?:Da Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Yanderewolf Postat Vineri la 09:06 Share Postat Vineri la 09:06 pro. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Vineri la 09:31 Administrator Share Postat Vineri la 09:31 Pro 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
D E AL E R# Postat Vineri la 10:03 Share Postat Vineri la 10:03 contra n-ai ore jucate (potrivit gametracker nici măcar n-ai intrat pe server) și în plus, ți-am tot acordat mai multe șanse pe forumuri și nu te-ai ținut de treabă, mă îndoiesc că o să te ții de treabă pe server 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
etc Postat Vineri la 10:21 Share Postat Vineri la 10:21 Contra, haven’t seen you on the server at all during my hours, failed to provide a gametracker link. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Pintilie D. Postat Vineri la 10:52 Share Postat Vineri la 10:52 chiar daca te-a recomandat Dani , totusi activitatea e 0 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
savory Postat Vineri la 13:04 Share Postat Vineri la 13:04 Contra. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
DANI S. @ FUN Postat Sâmbătă la 13:46 Share Postat Sâmbătă la 13:46 (editat) Aparent lumea nu te vrea pe lângă noi, iti voi oferi respins , de ce ? Pentru că sunt 5 contra urî și maxim 2 pro urî , știu că eu te am pus sa faci cerere însă ti am si dat link ul sa postezi in " campanie free " Respins Editat Sâmbătă la 13:46 de DANI S. @ FUN 1 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate