Global-Moderators dRama t i c a Postat Miercuri la 07:41 Global-Moderators Share Postat Miercuri la 07:41 Te provoc sa dedici o manea unui user la alegere la status. @Andt. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Andt. Postat Miercuri la 07:54 Administrator Share Postat Miercuri la 07:54 Acum 12 minute, dRama t i c a a spus: Te provoc sa dedici o manea unui user la alegere la status. @Andt. Done Adevar sau provocare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Global-Moderators dRama t i c a Postat Miercuri la 07:58 Global-Moderators Share Postat Miercuri la 07:58 Acum 3 minute, Andt. a spus: Done Adevar sau provocare Adevăr. 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
LCS PREMIUM Ana-Maria Postat Miercuri la 08:00 LCS PREMIUM Share Postat Miercuri la 08:00 5 minutes ago, Andt. said: Done Adevar sau provocare Adevăr. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Andt. Postat Miercuri la 08:18 Administrator Share Postat Miercuri la 08:18 Acum 17 minute, dRama t i c a a spus: Adevăr. Este adevărat ca ai o pasiune mare pentru aceasta comunitate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Global-Moderators dRama t i c a Postat Miercuri la 08:25 Global-Moderators Share Postat Miercuri la 08:25 Acum 6 minute, Andt. a spus: Este adevărat ca ai o pasiune mare pentru aceasta comunitate ? ESTE ADEVĂRAT. UNICA 🩷 @Ana-Mariaadv sau provocare? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Global-Moderators dRama t i c a Postat Joi la 13:12 Global-Moderators Share Postat Joi la 13:12 La 13.11.2024 la 9:25, dRama t i c a a spus: ESTE ADEVĂRAT. UNICA 🩷 @Ana-Mariaadv sau provocare? Îmi pare rău că nu ai răspuns trebuie să continui jocul. @aLN.Ne întoarcem la voi Adv sau provo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Joi la 13:19 Autor Share Postat Joi la 13:19 6 minutes ago, dRama t i c a said: Îmi pare rău că nu ai răspuns trebuie să continui jocul. @aLN.Ne întoarcem la voi Adv sau provo? provocare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Global-Moderators dRama t i c a Postat Joi la 13:37 Global-Moderators Share Postat Joi la 13:37 Te provoc să scrii de 10 ori în topicul asta IMI PLACE RESPWAN MAI MULT DECAT CLASSIC. . Vezi ca număr @aLN.. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Joi la 13:55 Autor Share Postat Joi la 13:55 Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. @Luxie A sau P ? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Luxie Postat Joi la 14:56 Share Postat Joi la 14:56 1 hour ago, aLN. said: Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. @Luxie A sau P ? O sa fiu indrazneata si o sa aleg provocare :)) 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Ieri la 04:16 Autor Share Postat Ieri la 04:16 13 hours ago, Luxie said: O sa fiu indrazneata si o sa aleg provocare :)) Deseneaza-mi ceva dragut in Paint, urca-l pe orice site de upload apoi trimite-mi link ul in PM. Nu trebuie Picasso, ceva acolo de cateva minute. Spor : )) 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Luxie Postat Ieri la 16:14 Share Postat Ieri la 16:14 11 hours ago, aLN. said: Deseneaza-mi ceva dragut in Paint, urca-l pe orice site de upload apoi trimite-mi link ul in PM. Nu trebuie Picasso, ceva acolo de cateva minute. Spor : )) Done, sa nu fi dezamagit :)) Randul tau. adevar sau provocare? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Ieri la 16:53 Autor Share Postat Ieri la 16:53 39 minutes ago, Luxie said: Done, sa nu fi dezamagit :)) Randul tau. adevar sau provocare? provocare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Luxie Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă 20 hours ago, aLN. said: provocare Te provoc sa ii dedici o melodie lui @Yumii :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.