Fondator X-Tream Postat Joi la 23:32 Fondator Postat Joi la 23:32 Acum 12 ore, Andt. a spus: Done @X-Tream adevar sau provocare ? Adevar Citează
Administrator Andt. Postat Vineri la 11:37 Administrator Postat Vineri la 11:37 Acum 12 ore, X-Tream a spus: Adevar Este adevărat ca @Alexandru06 @ LCSeste cel mai bun administrator? Citează
aLN. Postat Sâmbătă la 10:49 Autor Postat Sâmbătă la 10:49 (editat) 23 hours ago, Andt. said: Este adevărat ca @Alexandru06 @ LCSeste cel mai bun administrator? Mi se pare ca incerci sa instigi anumite reactii cu intrebari de genul si sa pui in dificultate oarecum nominalizatii.. Joculetul asta are alt scop, e strict for fun, iar tu cred ca l-ai inteles gresit... Adreseaza alta intrebare, pe sectiunea asta nu sunt preferate actiunile care sa lase loc de interpretari aiurea. Multumesc! Editat Sâmbătă la 10:50 de aLN. 1 Citează
Administrator Andt. Postat Sâmbătă la 14:19 Administrator Postat Sâmbătă la 14:19 Acum 3 ore, aLN. a spus: Mi se pare ca incerci sa instigi anumite reactii cu intrebari de genul si sa pui in dificultate oarecum nominalizatii.. Joculetul asta are alt scop, e strict for fun, iar tu cred ca l-ai inteles gresit... Adreseaza alta intrebare, pe sectiunea asta nu sunt preferate actiunile care sa lase loc de interpretari aiurea. Multumesc! Era doar o gluma și inaite de a posta am vorbit cu @Alexandru06 @ LCS Citează
Fondator X-Tream Postat Sâmbătă la 23:11 Fondator Postat Sâmbătă la 23:11 La 22.11.2024 la 13:37, Andt. a spus: Este adevărat ca @Alexandru06 @ LCSeste cel mai bun administrator? Nu cred că ar fi indicat sa răspund la astfel de intrebări. Pentru LeagueCS, toți administratorii care fac treabă sunt importanți. O mașină, nu ar merge la fel fără o roată, la fel este și în cazul acestei comunități! Mereu avem nevoie de oameni implicați și devotați, nu de statui! 2 Citează
aLN. Postat Ieri la 07:26 Autor Postat Ieri la 07:26 8 hours ago, X-Tream said: Nu cred că ar fi indicat sa răspund la astfel de intrebări. Pentru LeagueCS, toți administratorii care fac treabă sunt importanți. O mașină, nu ar merge la fel fără o roată, la fel este și în cazul acestei comunități! Mereu avem nevoie de oameni implicați și devotați, nu de statui! Pai asta am zis si eu, mai in gluma sau mai in serios poti da si tu un raspuns pe masura care mai mult sau mai putin poate genera alte impresii in randul celorlalti baieti din staff, poate chiar sa ii demotiveze pe unii crezand ca tu chiar ai un favorit (desi in mintea ta, clar ai, cum si noi avem, tot staff ul atlantis/xmas), dar sunt pareri si impresii personale care le tinem pentru noi...astea nu-s glume care se fac pe forumul mare, ca le faci pe TS ori pe un grup de discord/wapp restrans, e partea a doua...desi eu o consider mai mult o ironie, nu o gluma, in fine..am incheiat subiectul! Continuati jocul, @dRama t i c a vezi ca nu scapi cu aia, nu te-am uitat... Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Ieri la 08:29 Global-Moderators Postat Ieri la 08:29 1 oră în urmă, aLN. a spus: Pai asta am zis si eu, mai in gluma sau mai in serios poti da si tu un raspuns pe masura care mai mult sau mai putin poate genera alte impresii in randul celorlalti baieti din staff, poate chiar sa ii demotiveze pe unii crezand ca tu chiar ai un favorit (desi in mintea ta, clar ai, cum si noi avem, tot staff ul atlantis/xmas), dar sunt pareri si impresii personale care le tinem pentru noi...astea nu-s glume care se fac pe forumul mare, ca le faci pe TS ori pe un grup de discord/wapp restrans, e partea a doua...desi eu o consider mai mult o ironie, nu o gluma, in fine..am incheiat subiectul! Continuati jocul, @dRama t i c a vezi ca nu scapi cu aia, nu te-am uitat... N am uitat. Când vad 15 oameni intru Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.