Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)
23 hours ago, Andt. said:

Este adevărat ca @Alexandru06 @ LCSeste cel mai bun administrator?

Mi se pare ca incerci sa instigi anumite reactii cu intrebari de genul si sa pui in dificultate oarecum nominalizatii..

Joculetul asta are alt scop, e strict for fun, iar tu cred ca l-ai inteles gresit...

Adreseaza alta intrebare, pe sectiunea asta  nu sunt preferate actiunile  care sa lase loc de interpretari aiurea.

Multumesc!

Editat de aLN.
  • Administrator
Postat
Acum 3 ore, aLN. a spus:

Mi se pare ca incerci sa instigi anumite reactii cu intrebari de genul si sa pui in dificultate oarecum nominalizatii..

Joculetul asta are alt scop, e strict for fun, iar tu cred ca l-ai inteles gresit...

Adreseaza alta intrebare, pe sectiunea asta  nu sunt preferate actiunile  care sa lase loc de interpretari aiurea.

Multumesc!

Era doar o gluma și inaite de a posta am vorbit cu @Alexandru06 @ LCS🤝

• Fondator
Postat
La 22.11.2024 la 13:37, Andt. a spus:

Este adevărat ca @Alexandru06 @ LCSeste cel mai bun administrator?

Nu cred că ar fi indicat sa răspund la astfel de intrebări. Pentru LeagueCS, toți administratorii care fac treabă sunt importanți. O mașină, nu ar merge la fel fără o roată, la fel este și în cazul acestei comunități! Mereu avem nevoie de oameni implicați și devotați, nu de statui! 

Postat
8 hours ago, X-Tream said:

Nu cred că ar fi indicat sa răspund la astfel de intrebări. Pentru LeagueCS, toți administratorii care fac treabă sunt importanți. O mașină, nu ar merge la fel fără o roată, la fel este și în cazul acestei comunități! Mereu avem nevoie de oameni implicați și devotați, nu de statui! 

Pai asta am zis si eu, mai in gluma sau mai in serios poti da si tu un raspuns pe masura care mai mult sau mai putin poate genera alte impresii in randul celorlalti baieti din staff, poate chiar sa ii demotiveze pe unii crezand ca tu chiar ai un favorit (desi in mintea ta, clar ai, cum si noi avem, tot staff ul atlantis/xmas), dar sunt pareri si impresii personale care le tinem pentru noi...astea nu-s glume care se fac pe forumul mare, ca le faci pe TS ori pe un grup de discord/wapp restrans, e partea a doua...desi eu o consider mai mult o ironie, nu o gluma, in fine..am incheiat subiectul!

Continuati jocul, @dRama t i c a vezi ca nu scapi cu aia, nu te-am uitat... :)

• Global-Moderators
Postat
1 oră în urmă, aLN. a spus:

Pai asta am zis si eu, mai in gluma sau mai in serios poti da si tu un raspuns pe masura care mai mult sau mai putin poate genera alte impresii in randul celorlalti baieti din staff, poate chiar sa ii demotiveze pe unii crezand ca tu chiar ai un favorit (desi in mintea ta, clar ai, cum si noi avem, tot staff ul atlantis/xmas), dar sunt pareri si impresii personale care le tinem pentru noi...astea nu-s glume care se fac pe forumul mare, ca le faci pe TS ori pe un grup de discord/wapp restrans, e partea a doua...desi eu o consider mai mult o ironie, nu o gluma, in fine..am incheiat subiectul!

Continuati jocul, @dRama t i c a vezi ca nu scapi cu aia, nu te-am uitat... :)

N am uitat. Când vad 15 oameni intru 😅

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   1 membru

• Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate