Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Marți la 09:57 Administrator Postat Marți la 09:57 Acum 13 minute, Andt. a spus: O dedicatie la alegere prin status pentru tovarasul @RĂDUCU Uffff ce imi faci tu mie, am sa ma gandesc si am sa ii fac, n-am ce sa fac :))) @dRama t i c a adevar sau provocare? 1 Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Marți la 10:02 Global-Moderators Postat Marți la 10:02 Adevăr. Citează
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Marți la 10:04 Administrator Postat Marți la 10:04 Acum 1 minut, dRama t i c a a spus: Adevăr. Este adevarat ca il iubesti in secret pe @RĂDUCU? Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Marți la 10:07 Global-Moderators Postat Marți la 10:07 NU @YumiiA sau P? 1 Citează
Yumii Postat Marți la 15:08 Postat Marți la 15:08 Acum 5 ore, dRama t i c a a spus: NU @YumiiA sau P? Adevar Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Marți la 15:46 Global-Moderators Postat Marți la 15:46 Acum 37 minute, Yumii a spus: Adevar Este adevărat ca ești o persoana care se atașează repede și pune suflet? 1 Citează
Yumii Postat Marți la 17:24 Postat Marți la 17:24 Acum 1 oră, dRama t i c a a spus: Este adevărat ca ești o persoana care se atașează repede și pune suflet? Nu, nu ma atasez repede,in schimb daca o fac, o fac din tot sufletul meu . @Yvezzaintᴷʸˢ adevar sau provocare ? 1 1 Citează
Yvezzaintᴷʸˢ Postat Marți la 17:33 Postat Marți la 17:33 8 minutes ago, Yumii said: Nu, nu ma atasez repede,in schimb daca o fac, o fac din tot sufletul meu . @Yvezzaintᴷʸˢ adevar sau provocare ? Pentru tine provocare mereu, vezi sa nu fii prea obraznica 1 Citează
Yumii Postat Marți la 17:52 Postat Marți la 17:52 Acum 17 minute, Yvezzaintᴷʸˢ a spus: Pentru tine provocare mereu, vezi sa nu fii prea obraznica Te provoc sa pui un status dragut pe forum si sa dai tag cui vrei tu. Citează
Yvezzaintᴷʸˢ Postat Marți la 20:25 Postat Marți la 20:25 2 hours ago, Yumii said: Te provoc sa pui un status dragut pe forum si sa dai tag cui vrei tu. Done, @aLN. hai iubi sa-ti zic o schema. A sau P ? 1 Citează
aLN. Postat Ieri la 08:26 Autor Postat Ieri la 08:26 12 hours ago, Yvezzaintᴷʸˢ said: Done, @aLN. hai iubi sa-ti zic o schema. A sau P ? Adv Citează
Yvezzaintᴷʸˢ Postat 21 ore în urmă Postat 21 ore în urmă 6 hours ago, aLN. said: Adv Urat asa.. aveam provocarea in minte, no e adevarat ca ai fost toxic pe cs ? Citează
aLN. Postat 18 ore în urmă Autor Postat 18 ore în urmă 3 hours ago, Yvezzaintᴷʸˢ said: Urat asa.. aveam provocarea in minte, no e adevarat ca ai fost toxic pe cs ? Am fost toxic si inca sunt, mai ales pentru viata personala, ar trebui sa ma strofoc mai putin... In rest, pentru altii nu cred, nu am deranjat pe nimeni cu nimic, dimpotriva... @dRama t i c a adevar sau provocare? Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat 17 ore în urmă Global-Moderators Postat 17 ore în urmă Provo. 1 Citează
aLN. Postat 9 ore în urmă Autor Postat 9 ore în urmă 8 hours ago, dRama t i c a said: Provo. De cand te asteptam sa se linisteasca treburile pe aici sa te prind... Te provoc sa intri pe xmas cu nick name ul pe care il ai si pe forum, iti alegi tu data si ora , dar sa fie cel putin 15 pe server, sa intri la spectatori prin comanda /spec, si timp de 5 minute sa tii jucatori de vorba (gen: ce faceti oameni buni? merge jocul? etc. etc. te descurci tu = ) )) 5 MINUTE!!!!! Pui si un Srceenshot cum a pus devylin mai sus : )) HAVE FUN <3333 1 Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat 9 ore în urmă Global-Moderators Postat 9 ore în urmă Acum 3 minute, aLN. a spus: De cand te asteptam sa se linisteasca treburile pe aici sa te prind... Te provoc sa intri pe xmas cu nick name ul pe care il ai si pe forum, iti alegi tu data si ora , dar sa fie cel putin 15 pe server, sa intri la spectatori prin comanda /spec, si timp de 5 minute sa tii jucatori de vorba (gen: ce faceti oameni buni? merge jocul? etc. etc. te descurci tu = ) )) 5 MINUTE!!!!! Pui si un Srceenshot cum a pus devylin mai sus : )) HAVE FUN <3333 Doooamne S-a făcut. O să încerc azi,dar să-mi zici cum se fac Ss-uri :))) @RĂDUCUadv sau provo? Citează
Administrator RĂDUCU Postat 8 ore în urmă Administrator Postat 8 ore în urmă Acum 38 minute, dRama t i c a a spus: Doooamne S-a făcut. O să încerc azi,dar să-mi zici cum se fac Ss-uri :))) @RĂDUCUadv sau provo? Provocare Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat 7 ore în urmă Global-Moderators Postat 7 ore în urmă Acum 45 minute, RĂDUCU a spus: Provocare Alege o zi când putem sa jucam cs amândoi. 1 Citează
Administrator RĂDUCU Postat 7 ore în urmă Administrator Postat 7 ore în urmă Acum 11 minute, dRama t i c a a spus: Alege o zi când putem sa jucam cs amândoi. Azi după ce vin de la ședință @Aresadevar sau provocare? Citează
Fondator Ares Postat 7 ore în urmă Fondator Postat 7 ore în urmă Acum 1 minut, RĂDUCU a spus: Azi după ce vin de la ședință @Aresadevar sau provocare? Provocare Citează
Administrator RĂDUCU Postat 7 ore în urmă Administrator Postat 7 ore în urmă Chiar acum, Ares a spus: Provocare Știu ca tu și AdR aveți o relație mai specială, vreau să-l tachinezi cu ceva pe status 2 Citează
Fondator Ares Postat 7 ore în urmă Fondator Postat 7 ore în urmă Acum 10 minute, RĂDUCU a spus: Știu ca tu și AdR aveți o relație mai specială, vreau să-l tachinezi cu ceva pe status Done @Andt. adevar sau provocare !?!? 1 Citează
Fondator Ares Postat 6 ore în urmă Fondator Postat 6 ore în urmă Acum 5 minute, Andt. a spus: Provocare O dedicatie la avec , avec un text frumos si la final un clip via Youtube, catre al nostru X-Tream (la status) 1 Citează
Administrator Andt. Postat 2 ore în urmă Administrator Postat 2 ore în urmă Acum 3 ore, Ares a spus: O dedicatie la avec , avec un text frumos si la final un clip via Youtube, catre al nostru X-Tream (la status) Done @X-Tream adevar sau provocare ? Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.