Luxie Postat Luni la 20:22 Postat Luni la 20:22 (editat) 9 hours ago, devylinn @ LCS said: Vrei să te răzbuni?:)) P. Să vedem ce poți :))) Te provoc sa iti pui pe profil, pentru 24 h , urmatoarea fraza: "Bețivii, copiii și colanții spun întotdeauna adevărul." PS: pupici aLN: lesin!!! Editat Luni la 20:51 de aLN. 5 Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Luni la 20:29 Administrator Postat Luni la 20:29 Acum 6 minute, Luxie a spus: Te provoc sa iti pui pe profil, pentru 24 h , urmatoarea fraza: "Bețivii, copiii și colanții spun întotdeauna adevărul." PS: pupici Joci dur a ?:))) bine bine. @RĂDUCU adevăr sau provocare? 1 Citează
Administrator RĂDUCU Postat Luni la 20:30 Administrator Postat Luni la 20:30 Chiar acum, devylinn @ LCS a spus: Joci dur a ?:))) bine bine. @RĂDUCU adevăr sau provocare? Provocare Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Luni la 20:32 Administrator Postat Luni la 20:32 Chiar acum, RĂDUCU a spus: Provocare Te provoc să dai un meci cu mine de lol pe aram (ziua și ora le alegi tu dupa ora 17) daca vrei putem și mâine la ora 18:30, și după pui screenshot aici Citează
Administrator RĂDUCU Postat Luni la 20:34 Administrator Postat Luni la 20:34 Acum 1 minut, devylinn @ LCS a spus: Te provoc să dai un meci cu mine de lol pe aram (ziua și ora le alegi tu dupa ora 17) daca vrei putem și mâine la ora 18:30, și după pui screenshot aici Accept, mâine și poimâine sunt la muncă, după ne putem bate pe ARAM ca 2 titani @Ares adevăr sau provocare? 1 Citează
Fondator Ares Postat Luni la 21:02 Fondator Postat Luni la 21:02 Acum 27 minute, RĂDUCU a spus: Accept, mâine și poimâine sunt la muncă, după ne putem bate pe ARAM ca 2 titani @Ares adevăr sau provocare? adevăr Citează
Administrator RĂDUCU Postat Luni la 21:10 Administrator Postat Luni la 21:10 Acum 7 minute, Ares a spus: adevăr Este adevărat că ai spus unui prieten un secret al altcuiva? Citează
Fondator Ares Postat Luni la 21:12 Fondator Postat Luni la 21:12 Chiar acum, RĂDUCU a spus: Este adevărat că ai spus unui prieten un secret al altcuiva? Cu regret pot spune ca da @RĂDUCU adevar sau provocare? Citează
Administrator RĂDUCU Postat Luni la 21:13 Administrator Postat Luni la 21:13 Chiar acum, Ares a spus: Cu regret pot spune ca da @RĂDUCU adevar sau provocare? Eu aleg provocare, nu ca alții cărora le este frică, nu dăm nume ca te superi 2 Citează
Fondator Ares Postat Luni la 21:21 Fondator Postat Luni la 21:21 Acum 1 minut, RĂDUCU a spus: Eu aleg provocare, nu ca alții cărora le este frică, nu dăm nume ca te superi Scrie la Alexandru06 pe profil, cat de mult tii la el, il , intelegi tu Minim 50 cuvinte (iti poti folosi imaginatia) 5 Citează
Administrator RĂDUCU Postat Luni la 21:37 Administrator Postat Luni la 21:37 Acum 15 minute, Ares a spus: Scrie la Alexandru06 pe profil, cat de mult tii la el, il , intelegi tu Minim 50 cuvinte (iti poti folosi imaginatia) Cu tine nu mă mai joc. @AdRadevar sau provocare? 3 Citează
Fondator AdR Postat Luni la 21:47 Fondator Postat Luni la 21:47 Acum 10 minute, RĂDUCU a spus: Cu tine nu mă mai joc. @AdRadevar sau provocare? Adevăr Citează
Administrator RĂDUCU Postat Luni la 21:49 Administrator Postat Luni la 21:49 Acum 1 minut, AdR a spus: Adevăr Și chiar credeam ca tu vei alege provocare, offf Este adevărat că ai mințit vreodată despre hobby-urile tale ca să impresionezi pe cineva? 1 Citează
Fondator AdR Postat Luni la 21:50 Fondator Postat Luni la 21:50 Acum 1 minut, RĂDUCU a spus: Și chiar credeam ca tu vei alege provocare, offf Este adevărat că ai mințit vreodată despre hobby-urile tale ca să impresionezi pe cineva? Oh da și normal @Ares Provocare sau provocare 2 Citează
Fondator Ares Postat Luni la 21:54 Fondator Postat Luni la 21:54 Acum 4 minute, AdR a spus: Oh da și normal @Ares Provocare sau provocare Provocare fratele meu cu solzi 1 Citează
Fondator AdR Postat Luni la 21:56 Fondator Postat Luni la 21:56 Chiar acum, Ares a spus: Provocare fratele meu cu solzi Te provoc sa ii faci la @dRama t i c a o declarație de iubire cel puțin 30 de cuvinte siropoase 2 Citează
Fondator Ares Postat Luni la 22:02 Fondator Postat Luni la 22:02 Acum 6 minute, AdR a spus: Te provoc sa ii faci la @dRama t i c a o declarație de iubire cel puțin 30 de cuvinte siropoase @dRama t i c a adevar sau provocare? Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Luni la 22:04 Global-Moderators Postat Luni la 22:04 Provo. Da tu nu te băgai la somn? Citează
Fondator Ares Postat Luni la 22:17 Fondator Postat Luni la 22:17 Acum 13 minute, dRama t i c a a spus: Provo. Da tu nu te băgai la somn? Posteaza acest mesaj, la status, pentru 48h: ADR, peștișor cu solzi de argint, Înoti în adâncuri, visând la dorul meu infinit. În ochii tăi adânci, mă pierd cu fervoare, Iubirea noastră plutește în marea de floare. Cu fiecare mișcare, cu fiecare zbor, Te iubesc, peștișor, tu ești al meu amor. 5 Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Luni la 22:25 Global-Moderators Postat Luni la 22:25 @Andt.A sau P? Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Marți la 06:24 Global-Moderators Postat Marți la 06:24 Acum 7 ore, Andt. a spus: Provocare Status : Nu ies la agățat, dar și când ies, agăț rufe 1 1 Citează
Administrator Andt. Postat Marți la 06:28 Administrator Postat Marți la 06:28 Acum 2 minute, dRama t i c a a spus: Status : Nu ies la agățat, dar și când ies, agăț rufe Done @Alexandru06 @ LCS Adevar sau provocare ? Citează
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Marți la 09:15 Administrator Postat Marți la 09:15 Acum 2 ore, Andt. a spus: Done @Alexandru06 @ LCS Adevar sau provocare ? Provocare fratele meu. Citează
Administrator Andt. Postat Marți la 09:43 Administrator Postat Marți la 09:43 Acum 27 minute, Alexandru06 @ LCS a spus: Provocare fratele meu. O dedicatie la alegere prin status pentru tovarasul @RĂDUCU 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.