Global-Moderators dRama t i c a Postat Noiembrie 13 Global-Moderators Postat Noiembrie 13 Te provoc sa dedici o manea unui user la alegere la status. @Andt. 1 Citează
Administrator Andt. Postat Noiembrie 13 Administrator Postat Noiembrie 13 Acum 12 minute, dRama t i c a a spus: Te provoc sa dedici o manea unui user la alegere la status. @Andt. Done Adevar sau provocare Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Noiembrie 13 Global-Moderators Postat Noiembrie 13 Acum 3 minute, Andt. a spus: Done Adevar sau provocare Adevăr. 2 Citează
LCS PREMIUM Ana-Maria Postat Noiembrie 13 LCS PREMIUM Postat Noiembrie 13 5 minutes ago, Andt. said: Done Adevar sau provocare Adevăr. 1 Citează
Administrator Andt. Postat Noiembrie 13 Administrator Postat Noiembrie 13 Acum 17 minute, dRama t i c a a spus: Adevăr. Este adevărat ca ai o pasiune mare pentru aceasta comunitate ? Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Noiembrie 13 Global-Moderators Postat Noiembrie 13 Acum 6 minute, Andt. a spus: Este adevărat ca ai o pasiune mare pentru aceasta comunitate ? ESTE ADEVĂRAT. UNICA 🩷 @Ana-Mariaadv sau provocare? 1 Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Noiembrie 14 Global-Moderators Postat Noiembrie 14 La 13.11.2024 la 9:25, dRama t i c a a spus: ESTE ADEVĂRAT. UNICA 🩷 @Ana-Mariaadv sau provocare? Îmi pare rău că nu ai răspuns trebuie să continui jocul. @aLN.Ne întoarcem la voi Adv sau provo? 1 Citează
aLN. Postat Noiembrie 14 Autor Postat Noiembrie 14 6 minutes ago, dRama t i c a said: Îmi pare rău că nu ai răspuns trebuie să continui jocul. @aLN.Ne întoarcem la voi Adv sau provo? provocare Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Noiembrie 14 Global-Moderators Postat Noiembrie 14 Te provoc să scrii de 10 ori în topicul asta IMI PLACE RESPWAN MAI MULT DECAT CLASSIC. . Vezi ca număr @aLN.. 1 1 Citează
aLN. Postat Noiembrie 14 Autor Postat Noiembrie 14 Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. @Luxie A sau P ? 1 Citează
Luxie Postat Noiembrie 14 Postat Noiembrie 14 1 hour ago, aLN. said: Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. Imi place respawn mai mult decat clasic. @Luxie A sau P ? O sa fiu indrazneata si o sa aleg provocare :)) 1 Citează
aLN. Postat Noiembrie 15 Autor Postat Noiembrie 15 13 hours ago, Luxie said: O sa fiu indrazneata si o sa aleg provocare :)) Deseneaza-mi ceva dragut in Paint, urca-l pe orice site de upload apoi trimite-mi link ul in PM. Nu trebuie Picasso, ceva acolo de cateva minute. Spor : )) 1 Citează
Luxie Postat Vineri la 16:14 Postat Vineri la 16:14 11 hours ago, aLN. said: Deseneaza-mi ceva dragut in Paint, urca-l pe orice site de upload apoi trimite-mi link ul in PM. Nu trebuie Picasso, ceva acolo de cateva minute. Spor : )) Done, sa nu fi dezamagit :)) Randul tau. adevar sau provocare? 1 Citează
aLN. Postat Vineri la 16:53 Autor Postat Vineri la 16:53 39 minutes ago, Luxie said: Done, sa nu fi dezamagit :)) Randul tau. adevar sau provocare? provocare Citează
Luxie Postat Sâmbătă la 13:22 Postat Sâmbătă la 13:22 20 hours ago, aLN. said: provocare Te provoc sa ii dedici o melodie lui @Yumii :)) Citează
aLN. Postat Duminică la 06:04 Autor Postat Duminică la 06:04 16 hours ago, Luxie said: Te provoc sa ii dedici o melodie lui @Yumii :)) Nu ai specificat daca sa fie pe wall sau nu, asa ca o sa o fac aici... @Yumii => Brandy - Pac Pac Pac , cu dedicatie pt tine.. @devylinn @ LCSA sau P ? 2 1 Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Duminică la 07:16 Administrator Postat Duminică la 07:16 P, hai sa te vad :)) 1 Citează
aLN. Postat Duminică la 07:33 Autor Postat Duminică la 07:33 1 hour ago, aLN. said: Nu ai specificat daca sa fie pe wall sau nu, asa ca o sa o fac aici... @Yumii => Brandy - Pac Pac Pac , cu dedicatie pt tine.. @devylinn @ LCSA sau P ? Te provoc la un duel de lame pana la 10, data/ora cand vrei tu (daca o sa vrei azi, dupa 16:00 incolo pt ca ma bag la somn acum :)) ). Serverul il alegi tot tu, sunt destule goale pe comunitate. Rezultatul il postezi aici (screenshot) X.o.X.o 1 Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Duminică la 18:37 Administrator Postat Duminică la 18:37 Acum 11 ore, aLN. a spus: Te provoc la un duel de lame pana la 10, data/ora cand vrei tu (daca o sa vrei azi, dupa 16:00 incolo pt ca ma bag la somn acum :)) ). Serverul il alegi tot tu, sunt destule goale pe comunitate. Rezultatul il postezi aici (screenshot) X.o.X.o Scuze, trebuia sa-mi dai 'citare' la post sa vad :)))) ca nu am vazut provocarea daca mai e valabila provocarea, maine la ora 19:00 e ok? imi dai PM sa nu fac spam aici:)) Citează
aLN. Postat Duminică la 22:08 Autor Postat Duminică la 22:08 3 hours ago, devylinn @ LCS said: Scuze, trebuia sa-mi dai 'citare' la post sa vad :)))) ca nu am vazut provocarea daca mai e valabila provocarea, maine la ora 19:00 e ok? imi dai PM sa nu fac spam aici:)) Am dat quote, dar am dat la Mereni unde nu trebuie, tot asa din graba.. Nu faci niciun spam, ok , ora 19, ia-ti tot ce ai ascutit prin bucatarie, cutite, mixere, scobitori etc. Sv mi l lasi in privat...Poti continua jocul pana una alta, nominalizeaza... See you there! 2 Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Luni la 09:34 Administrator Postat Luni la 09:34 @Luxie A sau P? 1 Citează
Luxie Postat Luni la 10:10 Postat Luni la 10:10 36 minutes ago, devylinn @ LCS said: @Luxie A sau P? Provocare Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Luni la 10:32 Administrator Postat Luni la 10:32 Acum 25 minute, Luxie a spus: Provocare Te provoc să i scrii lui Ares pe profil ca este viața ta :)) timp de 12h , să nu scrii ca este provocare , te pup 2 Citează
Luxie Postat Luni la 10:59 Postat Luni la 10:59 26 minutes ago, devylinn @ LCS said: Te provoc să i scrii lui Ares pe profil ca este viața ta :)) timp de 12h , să nu scrii ca este provocare , te pup Ce bataie primesti :)) Done, randul tau, A sau P? 1 Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Luni la 11:00 Administrator Postat Luni la 11:00 Vrei să te răzbuni?:)) P. Să vedem ce poți :))) @aLN. felicitari pentru meciul de lame:)) mi-a făcut placere 1 3 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.