Administrator devylinn @ LCS Postat Noiembrie 4 Administrator Share Postat Noiembrie 4 (editat) Acum 12 minute, Ares a spus: Ohoo îmi place ai tupeu, ai curaj Te provoc să-mi ceri 2 chestii: ca in povestea Alladin și Lampa fermecata. 1. Pune-i și lui @Alexandru06 @ LCS Premium pentru 1h și 2. Suspende-i accesul de a posta tot pentru o oră doar de a posta (revenge) @dRama t i c a adevar sau provocare? Editat Noiembrie 4 de devylinn @ LCS 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Global-Moderators dRama t i c a Postat Noiembrie 4 Global-Moderators Share Postat Noiembrie 4 Provocare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Noiembrie 4 Administrator Share Postat Noiembrie 4 Acum 46 minute, dRama t i c a a spus: Provocare Te provoc să - mi scrii ceva pe profil la status orice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Global-Moderators dRama t i c a Postat Noiembrie 4 Global-Moderators Share Postat Noiembrie 4 Acum 38 minute, devylinn @ LCS a spus: Te provoc să - mi scrii ceva pe profil la status orice Done. Adevăr sau provocare @Dexter. @ GOV.RO? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Noiembrie 4 Global-Moderators Share Postat Noiembrie 4 Acum 3 minute, dRama t i c a a spus: Done. Adevăr sau provocare @Dexter. @ GOV.RO? Provocare, să vedem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Global-Moderators dRama t i c a Postat Noiembrie 4 Global-Moderators Share Postat Noiembrie 4 Acum 1 oră, Dexter. @ GOV.RO a spus: Provocare, să vedem.. Te provoc să pui la semnătura : Țineți va femeile în casă ca m am tuns . 24h. 2 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Noiembrie 4 Global-Moderators Share Postat Noiembrie 4 Acum 4 ore, dRama t i c a a spus: Te provoc să pui la semnătura : Țineți va femeile în casă ca m am tuns . 24h. @Bombo | ftw. adevăr sau provocare? 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Global-Moderators dRama t i c a Postat Noiembrie 6 Global-Moderators Share Postat Noiembrie 6 La 04.11.2024 la 22:37, Dexter. @ GOV.RO a spus: @Bombo | ftw. adevăr sau provocare? Tag altei persoane pentru că nu a răspuns în cele 24h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Noiembrie 7 Global-Moderators Share Postat Noiembrie 7 La 06.11.2024 la 4:24, dRama t i c a a spus: Tag altei persoane pentru că nu a răspuns în cele 24h. @devylinn @ LCSadevăr sau provocare, zinule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Noiembrie 7 Administrator Share Postat Noiembrie 7 Adevăr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Noiembrie 7 Global-Moderators Share Postat Noiembrie 7 Acum 5 ore, devylinn @ LCS a spus: Adevăr. Dacă ai putea schimba ceva la tine, ce ar fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Noiembrie 7 Administrator Share Postat Noiembrie 7 Acum 23 minute, Dexter. @ GOV.RO a spus: Dacă ai putea schimba ceva la tine, ce ar fi? Trebuia o întrebare de genul ‘este adevărat ca..’ dar hai să îți răspund și la asta : timiditatea în principiu @aLN. adevăr sau provocare ? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Noiembrie 7 Autor Share Postat Noiembrie 7 1 hour ago, devylinn @ LCS said: Trebuia o întrebare de genul ‘este adevărat ca..’ dar hai să îți răspund și la asta : timiditatea în principiu @aLN. adevăr sau provocare ? provocare 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Noiembrie 7 Administrator Share Postat Noiembrie 7 Acum 3 ore, aLN. a spus: provocare Te provoc să scrii la statusu unei fete ceva frumos (la alegerea ta) de pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Noiembrie 7 Autor Share Postat Noiembrie 7 (editat) 35 minutes ago, devylinn @ LCS said: Te provoc să scrii la statusu unei fete ceva frumos (la alegerea ta) de pe forum Persoana de fata nu se exclude (n-ai specificat nimic despre asta), asa ca merge, dai approve DONE! > : ) @Andraaa adevar sau provocare? Editat Noiembrie 7 de aLN. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Andraaa Postat Noiembrie 7 Share Postat Noiembrie 7 Acum 2 ore, aLN. a spus: Persoana de fata nu se exclude (n-ai specificat nimic despre asta), asa ca merge, dai approve DONE! > : ) @Andraaa adevar sau provocare? Hai sa vina adevarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Noiembrie 7 Autor Share Postat Noiembrie 7 8 minutes ago, Andraaa said: Hai sa vina adevarul Este adevarat ca ai iesit vreodata la date cu cineva mai scund decat tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Andraaa Postat Noiembrie 7 Share Postat Noiembrie 7 Acum 2 minute, aLN. a spus: Este adevarat ca ai iesit vreodata la date cu cineva mai scund decat tine? Oohhh, și nu doar o dată A fost “fermecător”, m a dat pe spate 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Noiembrie 7 Autor Share Postat Noiembrie 7 Fainã viata la inaltime a? :)) Atentie la buturugile mici, mare atentie... E randul tau sa nominalizezi acum. Dai UN tag cu '@' oricui doresti de pe acest forum si adreseaza-i 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Andraaa Postat Noiembrie 7 Share Postat Noiembrie 7 Acum 25 minute, aLN. a spus: Fainã viata la inaltime a? :)) Atentie la buturugile mici, mare atentie... E randul tau sa nominalizezi acum. Dai UN tag cu '@' oricui doresti de pe acest forum si adreseaza-i Sa stii ca nu imi place viata la inaltime, dau numai de baieti mai scunzi decat mine @YumiiAdevar sau provocare? 1 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Yumii Postat Noiembrie 8 Share Postat Noiembrie 8 Acum 6 ore, Andraaa a spus: Sa stii ca nu imi place viata la inaltime, dau numai de baieti mai scunzi decat mine @YumiiAdevar sau provocare? Provocare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Andraaa Postat Noiembrie 8 Share Postat Noiembrie 8 Acum 6 ore, Yumii a spus: Provocare Cat curaj Te provoc sa il banezi 10 minute pe @aLN. pe server 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Yumii Postat Noiembrie 8 Share Postat Noiembrie 8 (editat) Acum 4 ore, Andraaa a spus: Cat curaj Te provoc sa il banezi 10 minute pe @aLN. pe server Diseara,acum sunt la munca dar e ca si facuta . @aLN. haide varutu’ meu ,adevar sau provocare ? Editat Noiembrie 8 de Yumii 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Noiembrie 8 Autor Share Postat Noiembrie 8 provocare 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Yumii Postat Noiembrie 8 Share Postat Noiembrie 8 Acum 3 ore, aLN. a spus: provocare Te provoc sa pui la anunturi pe ambele servere asa “Yumii e SEFA MEA PE VIATA si nu am VOIE sa fac NIMIC FARA stirea EI“ fara sa specifici ca e provocare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.