Administrator devylinn @ LCS Postat Luni la 12:57 Administrator Share Postat Luni la 12:57 (editat) Acum 12 minute, Ares a spus: Ohoo îmi place ai tupeu, ai curaj Te provoc să-mi ceri 2 chestii: ca in povestea Alladin și Lampa fermecata. 1. Pune-i și lui @Alexandru06 @ LCS Premium pentru 1h și 2. Suspende-i accesul de a posta tot pentru o oră doar de a posta (revenge) @dRama t i c a adevar sau provocare? Editat Luni la 13:03 de devylinn @ LCS 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Luni la 13:41 Share Postat Luni la 13:41 Provocare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Luni la 14:29 Administrator Share Postat Luni la 14:29 Acum 46 minute, dRama t i c a a spus: Provocare Te provoc să - mi scrii ceva pe profil la status orice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Luni la 15:07 Share Postat Luni la 15:07 Acum 38 minute, devylinn @ LCS a spus: Te provoc să - mi scrii ceva pe profil la status orice Done. Adevăr sau provocare @Dexter. @ GOV.RO? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Dexter. @ GOV.RO Postat Luni la 15:11 Share Postat Luni la 15:11 Acum 3 minute, dRama t i c a a spus: Done. Adevăr sau provocare @Dexter. @ GOV.RO? Provocare, să vedem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Luni la 17:09 Share Postat Luni la 17:09 Acum 1 oră, Dexter. @ GOV.RO a spus: Provocare, să vedem.. Te provoc să pui la semnătura : Țineți va femeile în casă ca m am tuns . 24h. 2 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Dexter. @ GOV.RO Postat Luni la 21:37 Share Postat Luni la 21:37 Acum 4 ore, dRama t i c a a spus: Te provoc să pui la semnătura : Țineți va femeile în casă ca m am tuns . 24h. @Bombo | ftw. adevăr sau provocare? 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat 37 minute în urmă Share Postat 37 minute în urmă La 04.11.2024 la 22:37, Dexter. @ GOV.RO a spus: @Bombo | ftw. adevăr sau provocare? Tag altei persoane pentru că nu a răspuns în cele 24h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.