dRama t i c a Postat Duminică la 19:06 Share Postat Duminică la 19:06 @zWanTeDnu scapi Adevăr sau provocare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
zWanTeD Postat Duminică la 19:09 Share Postat Duminică la 19:09 Acum 1 minut, dRama t i c a a spus: @zWanTeDnu scapi Adevăr sau provocare? Voi alege adevar:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Duminică la 19:13 Share Postat Duminică la 19:13 Acum 3 minute, zWanTeD a spus: Voi alege adevar:)))) Este adevărat că ai făcut măcar un lucru ilegal? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
zWanTeD Postat Duminică la 19:14 Share Postat Duminică la 19:14 Chiar acum, dRama t i c a a spus: Este adevărat că ai făcut măcar un lucru ilegal? Nu doar unul, ci mai multe 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Duminică la 19:31 Share Postat Duminică la 19:31 @zWanTeDtag unui membru și întrebarea Adevăr sau provocare 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
zWanTeD Postat Duminică la 19:36 Share Postat Duminică la 19:36 Acum 4 minute, dRama t i c a a spus: @zWanTeDtag unui membru și întrebarea Adevăr sau provocare @aLN. amigo, adevar sau provocare? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Duminică la 20:12 Autor Share Postat Duminică la 20:12 35 minutes ago, zWanTeD said: @aLN. amigo, adevar sau provocare? Adevar, mi e frica de tine smr, joc defensiv momentan :)))) 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
zWanTeD Postat Duminică la 20:14 Share Postat Duminică la 20:14 Chiar acum, aLN. a spus: Adevar, mi e frica de tine smr, joc defensiv momentan :)))) Este adevarat ca ai condus vreodata fara permis? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Duminică la 20:29 Autor Share Postat Duminică la 20:29 12 minutes ago, zWanTeD said: Este adevarat ca ai condus vreodata fara permis? Nu am condus niciodata fara permis, daca te referi "ca nu aveam actele la mine" aa da, asta se intampla mai tot timpul, sa le uit :))))) @Luxie adevar sau provo? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Luxie Postat Duminică la 20:40 Share Postat Duminică la 20:40 10 minutes ago, aLN. said: Nu am condus niciodata fara permis, daca te referi "ca nu aveam actele la mine" aa da, asta se intampla mai tot timpul, sa le uit :))))) @Luxie adevar sau provo? Adevar . 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Duminică la 22:17 Autor Share Postat Duminică la 22:17 1 hour ago, Luxie said: Adevar . Este adevarat ca mai urmaresti forumul undercover, din cand in cand? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Luxie Postat Duminică la 22:25 Share Postat Duminică la 22:25 3 minutes ago, aLN. said: Este adevarat ca mai urmaresti forumul undercover, din cand in cand? Undercover nu, insa sunt extrem de rapida cand vizualizez un topic :))). 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Duminică la 22:28 Autor Share Postat Duminică la 22:28 2 minutes ago, Luxie said: Undercover nu, insa sunt extrem de rapida cand vizualizez un topic :))). Bine bine : ) randul tau acum sa nominalizezi. Merci 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Luxie Postat Duminică la 22:32 Share Postat Duminică la 22:32 @devylinn @ LCSAdevar sau Provocare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Luni la 04:43 Administrator Share Postat Luni la 04:43 Acum 6 ore, Luxie a spus: @devylinn @ LCSAdevar sau Provocare ? Nu mă mai risc momentan :)) adevăr 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Luxie Postat Luni la 05:12 Share Postat Luni la 05:12 27 minutes ago, devylinn @ LCS said: Nu mă mai risc momentan :)) adevăr Este adevarat ca nu ai chiulit niciodata de la scoala (primara/liceu) :))? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Luni la 05:34 Administrator Share Postat Luni la 05:34 Acum 21 minute, Luxie a spus: Este adevarat ca nu ai chiulit niciodata de la scoala (primara/liceu) :))? Fals, cine zice adevarat minte :))) @Alexandru06 @ LCS adevar sau provocare? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Luni la 08:58 Administrator Share Postat Luni la 08:58 Acum 3 ore, devylinn @ LCS a spus: Fals, cine zice adevarat minte :))) @Alexandru06 @ LCS adevar sau provocare? Provocare, hai să te văd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Luni la 09:16 Administrator Share Postat Luni la 09:16 Acum 13 minute, Alexandru06 @ LCS a spus: Provocare, hai să te văd. Te provoc sa - i scrii lui Ares ca este un but (cer dovada) 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Luni la 11:46 Administrator Share Postat Luni la 11:46 Acum 2 ore, devylinn @ LCS a spus: Te provoc sa - i scrii lui Ares ca este un but (cer dovada) Ce-mi faci tu mie... @Ares adevăr sau provocare? 2 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator Ares Postat Luni la 11:56 Fondator Share Postat Luni la 11:56 Arata dovada cum trebuie nebunule PS: provocare 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Luni la 12:16 Administrator Share Postat Luni la 12:16 Acum 19 minute, Ares a spus: Arata dovada cum trebuie nebunule PS: provocare Te provoc să îi dai suspend lui devylinn pentru 1 oră pentru că nu e cuminte. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator Ares Postat Luni la 12:30 Fondator Share Postat Luni la 12:30 Acum 13 minute, Alexandru06 @ LCS a spus: Te provoc să îi dai suspend lui devylinn pentru 1 oră pentru că nu e cuminte. Done, sorry dragă. @devylinn @ LCSadevar sau provocare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Luni la 12:37 Administrator Share Postat Luni la 12:37 Provocare, urata culoare am 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator Ares Postat Luni la 12:50 Fondator Share Postat Luni la 12:50 Acum 11 minute, devylinn @ LCS a spus: Provocare, urata culoare am Ohoo îmi place ai tupeu, ai curaj Te provoc să-mi ceri 2 chestii: ca in povestea Alladin și Lampa fermecata. 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.