aLN. Postat Februarie 15 Autor Postat Februarie 15 3 minutes ago, Daimond Kane said: Adevăr Ti-e frica a? Este adevarat ca ai avut cel putin un "crush" pe comunitatea asta? (ne referim la fete, nu ne mai referim la baieti ca mai sus, sper ca nu e cazul =))) ) Nu e nevoie sa dai nume...doar daca ai tupeu = ) 1 Citează
Daimond Kane Postat Februarie 15 Postat Februarie 15 (editat) 6 minutes ago, aLN. said: Ti-e frica a? Este adevarat ca ai avut cel putin un "crush" pe comunitatea asta? (ne referim la fete, nu ne mai referim la baieti ca mai sus, sper ca nu e cazul =))) ) Nu e nevoie sa dai nume...doar daca ai tupeu = ) Nu e adevărat. Din fericire, nu a fost cazul de "crush" pe comunitate. Vedem ce o mai fi în continuare, oricum tot single sunt. @aLN. adevăr sau provocare? Să te văd acum! Editat Februarie 15 de Daimond Kane Citează
aLN. Postat Februarie 15 Autor Postat Februarie 15 2 minutes ago, Daimond Kane said: Nu e adevărat. Din fericire, nu a fost cazul de "crush" pe comunitate. Vedem ce o mai fi în continuare, oricum tot single sunt. hmm, bine daca tu spui : )) lasa ca o sa ai : )) continua jocul 1 Citează
mrlolzalot Postat Februarie 15 Postat Februarie 15 Acum 21 minute, aLN. a spus: https://postimg.cc/3d142ZxD Atat e suficient ca NU POT SA DUC 5 MINUTE = )) L-am prins pe server, poate sa confirme.. @Daimond Kane adevar sau provocare? Fake, nu eram pe server. Citează
aLN. Postat Februarie 15 Autor Postat Februarie 15 29 minutes ago, mrlolzalot said: Fake, nu eram pe server. https://postimg.cc/hJVWkpwC stai cuminte manzuleee @Daimond Kane provocare Citează
Daimond Kane Postat Februarie 15 Postat Februarie 15 24 minutes ago, aLN. said: https://postimg.cc/hJVWkpwC stai cuminte manzuleee @Daimond Kane provocare Te provoc să intrii în seara asta pe TeamSpeak3 pe canalul serverului ATLANTIS împreună cu noi. Citează
aLN. Postat Februarie 15 Autor Postat Februarie 15 49 minutes ago, Daimond Kane said: Te provoc să intrii în seara asta pe TeamSpeak3 pe canalul serverului ATLANTIS împreună cu noi. Hai ca avusei emotii, n am cum sa stau ca nu am casti, astept sa imi ajunga comanda si stau. @devylinn @ LCStu cu sanatatea cum mai esti? 1 1 Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Februarie 15 Administrator Postat Februarie 15 Chiar acum, aLN. a spus: Hai ca avusei emotii, n am cum sa stau ca nu am casti, astept sa imi ajunga comanda si stau. @devylinn @ LCStu cu sanatatea cum mai esti? Supraviețuiesc :))) cu tine eu nu mai aleg provocare!! In caz ca ma întrebi o sa aleg adevăr 3 Citează
aLN. Postat Februarie 15 Autor Postat Februarie 15 Just now, devylinn @ LCS said: Supraviețuiesc :))) cu tine eu nu mai aleg provocare!! In caz ca ma întrebi o sa aleg adevăr Da' ce am zis eu sa alegi ceva? :)) Am zis sa ma bag si eu in seama cu japca aici daca TS nu am, mesaje private nu prea stiu sa trimit, se blocheaza butonu'.. Dar daca tot zisei de joc...mergem inainte, este adevarat ca n-ai renunta la gradul tau aici pe LCS nici pentru 5000 euro? 1 Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Februarie 15 Administrator Postat Februarie 15 Chiar acum, aLN. a spus: Da' ce am zis eu sa alegi ceva? :)) Am zis sa ma bag si eu in seama cu japca aici daca TS nu am, mesaje private nu prea stiu sa trimit, se blocheaza butonu'.. Dar daca tot zisei de joc...mergem inainte, este adevarat ca n-ai renunta la gradul tau aici pe LCS nici pentru 5000 euro? pai sa nu fac spam aiurea in topic, am zis sa respect tematica topicului Adevarat. Imi place pe lcs, e singura comunitate unde ma simt ca ''acasa''. @Yumii adevar sau provocare? 2 Citează
Yumii Postat Februarie 15 Postat Februarie 15 Acum 27 minute, devylinn @ LCS a spus: pai sa nu fac spam aiurea in topic, am zis sa respect tematica topicului Adevarat. Imi place pe lcs, e singura comunitate unde ma simt ca ''acasa''. @Yumii adevar sau provocare? Adevar Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Februarie 15 Administrator Postat Februarie 15 (editat) 19 minutes ago, Yumii said: Adevar Îți este teamă de provocare ? Este adevărat că ești mai ‘retrasă’ de felul tău? aLN: este exact pe dos = ) Editat Februarie 15 de aLN. 2 Citează
Yumii Postat Februarie 15 Postat Februarie 15 (editat) Acum 36 minute, devylinn @ LCS a spus: Îți este teamă de provocare ? Este adevărat că ești mai ‘retrasă’ de felul tău? aLN: este exact pe dos = ) Vijai a raspuns inaintea mea Fals,in general nu sunt retrasa,dar depinde si de situatii/persoane. @mrlolzalot haideeeeee adevar sau provocare ? Editat Februarie 15 de Yumii 1 Citează
mrlolzalot Postat Februarie 15 Postat Februarie 15 Acum 27 minute, Yumii a spus: Vijai a raspuns inaintea mea Fals,in general nu sunt retrasa,dar depinde si de situatii/persoane. @mrlolzalot haideeeeee adevar sau provocare ? Doar de data asta intru in jocul vostru. Adevar ca imi e frica de provocarile tale. 3 Citează
Yumii Postat Februarie 15 Postat Februarie 15 Acum 21 minute, mrlolzalot a spus: Doar de data asta intru in jocul vostru. Adevar ca imi e frica de provocarile tale. Off…. hmmm…Este adevarat ca ai un secret pe care nu il stie nimeni ? 1 Citează
mrlolzalot Postat Februarie 15 Postat Februarie 15 (editat) Acum 2 ore, Yumii a spus: Off…. hmmm…Este adevarat ca ai un secret pe care nu il stie nimeni ? Bineinteles. Toata lumea are cel putin unul. @maRy Adevar sau provocare? Editat Februarie 15 de mrlolzalot 2 Citează
mrlolzalot Postat Februarie 15 Postat Februarie 15 Acum 15 minute, maRy a spus: Provocare Te provoc sa ii dai tag pe forum (aici) unui jucator(jucatoare) sau admin de pe sv si sa descrii in cateva cuvinte 'relatia' ta cu el/ea. (De ce ai l-ai ales / ai aleas-o.) Citează
maRy Postat Februarie 15 Postat Februarie 15 (editat) Asta e pt @aLN. Aline..deși ne cunoaștem de un an și un pic de când era sv pe mod respawn, vreau să-ți spun ca sunt foarte încântată și mulțumită ca mi ai "înghițit" și ai închis ochii la toate porcăriile și prostiile care le am făcut ( și cine știe câte o sa mai fac) Btw. Ești un băiat de nota 10+ atat ca om cât și ca manager de sv și felicitări pt toată munca care ai depus-o pt atlantis sa ajungă în top10 ca nu știe nimeni cât muncești la el zi și noapte @sh1nRa- adv sau provocare??? Editat Februarie 15 de maRy 3 Citează
maRy Postat Marți la 13:00 Postat Marți la 13:00 @sh1nRa- este adevărat ca îți dorești admin la noi pe server?? Citează
sh1nRa- Postat Marți la 14:12 Postat Marți la 14:12 Da și nu.. Da - Pentru că sunt destui băietași pe server care au un limbaj colorat.. (mai ales la adresa mea) îi cunoașteti și voi. Având ochiul format la codați, poate aș prinde câțiva pripași. Nu - Pentru că în majoritatea timpului sunt la job, și întru doar seara.. câteodată nu am nici chef. @aLN.adevăr sau provocare? 1 Citează
aLN. Postat Marți la 14:49 Autor Postat Marți la 14:49 35 minutes ago, sh1nRa- said: Da și nu.. Da - Pentru că sunt destui băietași pe server care au un limbaj colorat.. (mai ales la adresa mea) îi cunoașteti și voi. Având ochiul format la codați, poate aș prinde câțiva pripași. Nu - Pentru că în majoritatea timpului sunt la job, și întru doar seara.. câteodată nu am nici chef. @aLN.adevăr sau provocare? Te vrea lumea ca admin si tu tot o schiopatezi... adevar. 1 Citează
sh1nRa- Postat Marți la 16:00 Postat Marți la 16:00 1 oră în urmă, aLN. a spus: Te vrea lumea ca admin si tu tot o schiopatezi... adevar. Este adevărat că a devenit enervant să vină lumea la voi să vă tot zică de mine și de alți jucători vechi că avem cod, etc? @maRyAdevăr sau provocare? 1 Citează
aLN. Postat Marți la 18:49 Autor Postat Marți la 18:49 2 hours ago, sh1nRa- said: Este adevărat că a devenit enervant să vină lumea la voi să vă tot zică de mine și de alți jucători vechi că avem cod, etc? @maRyAdevăr sau provocare? este adevarat.. hai @maRyraspunde-i ca devine interesant : )) 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.