aLN. Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 (editat) Salutare TUTUROR! As dori sa-mi raspundeti, in numar cat mai mare, la intrebarea: classic sau respawn? alegeti doar o singura varianta pls.. In functie de asta, voi lua niste decizii perioada urmatoare ca na, vocea poporului e mai importanta decat ce cred sau imi doresc eu... Topicul va ramane deschis pana luni! Oricine poate raspunde.Astept Multam! Editat Octombrie 29 de aLN. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KiNG ; Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 daca vrei sa schimbi atlantis ul nicio sansa lasa l asa. eventual dupa ce trece perioada de sarbatori sa lasi xmas classic, sub alt nume ca sa nu mai fie cu tematica de craciun, parerea mea ... acum jumatate de ora ambele servere au fost full ... 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
zWanTeD Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 (editat) Classic. aLN: pssst, psssss, piss piss, cheam-o si pe Ana sa voteze classic traiasca ce iubi tu Editat Octombrie 29 de aLN. 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Octombrie 29 Autor Share Postat Octombrie 29 18 minutes ago, KiNG ; said: daca vrei sa schimbi atlantis ul nicio sansa lasa l asa. eventual dupa ce trece perioada de sarbatori sa lasi xmas classic, sub alt nume ca sa nu mai fie cu tematica de craciun, parerea mea ... acum jumatate de ora ambele servere au fost full ... Alege o varianta draga queenie 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KiNG ; Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 Acum 2 minute, aLN. a spus: Alege o varianta draga queenie Respawn. 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
maRy Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 Respawwwn Atlantis 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
maRy Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 (editat) P.S. cn alege clasic are hate de la mine Editat Octombrie 29 de maRy 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Octombrie 29 Autor Share Postat Octombrie 29 Just now, maRy said: P.S. cn alege are clasic are hate de la mine Doar aici lipsea sa nu vii cu gura mare ciorumbelo.. Dar o sa punctam si raspunsul tau merci 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Ana.36 Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 (editat) Classic sa moara alții de invidie Editat Octombrie 29 de Ana.36 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
maRy Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 (editat) Nuu murim de invidie. aLN: vezi ca ti-am editat postul, nu te intinde cu glumele ca iti dau 2 capace iar te resetez o luna. Ai raspuns la intrebare, gata ajunge. Next, va rog Editat Octombrie 29 de aLN. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 10€ și zic Respwan , dacă nu, Classic 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Octombrie 29 Autor Share Postat Octombrie 29 20 minutes ago, dRama t i c a said: 10€ și zic Respwan , dacă nu, Classic Pentru o viata sanatoasa, iti recomand sa mergi direct pe a doua varianta Macar de ziceai si tu 100.... 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
mrlolzalot Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 Inima imi spune respawn. In ultimul timp m-a atras clasicul (cu persoanele potrivite) Na asta e.. votul meu e nul, se anuleaza intre ele. (Nu ca ar conta xD) Nu dati cu hate, am provizii pana in 2030 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Yumii Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 (editat) Stii deja ca mie imi plac ambele. Dar o sa zic respawn…pt ca de acolo “a inceput tot” Editat Octombrie 29 de Yumii 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Octombrie 29 Autor Share Postat Octombrie 29 1 hour ago, mrlolzalot said: Inima imi spune respawn. In ultimul timp m-a atras clasicul (cu persoanele potrivite) Na asta e.. votul meu e nul, se anuleaza intre ele. (Nu ca ar conta xD) Nu dati cu hate, am provizii pana in 2030 Asta am simtit si eu ...idem...joc de ani respawn si parca acum, pe clasicul asta s-a strans mai multa lume buna si parca e mai fain... Cred ca v ati dat seama ca unul din ele cadeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
mrlolzalot Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 Acum 48 minute, aLN. a spus: Asta am simtit si eu ...idem...joc de ani respawn si parca acum, pe clasicul asta s-a strans mai multa lume buna si parca e mai fain... Cred ca v ati dat seama ca unul din ele cadeeee Daca e sv full, prefer respawn sa nu stau mult dupa atii.. la haos e mai fain respawnul. Pe clasic e imposibil sa faci multe fraguri pe runda.. te limiteaza hp-ul. Cand suntem mai putini, e ok clasicul, te bati cu 2-3 / runda. Pe atlantis nu am loc sa intru, mereu e full . Prea putin am jucat cs in ultimul timp sa pot lua o decizie concreta. Tu esti cel ce investeste in servere, tu stii cel mai bine ce v-a fi. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Octombrie 30 Autor Share Postat Octombrie 30 4 hours ago, mrlolzalot said: Daca e sv full, prefer respawn sa nu stau mult dupa atii.. la haos e mai fain respawnul. Pe clasic e imposibil sa faci multe fraguri pe runda.. te limiteaza hp-ul. Cand suntem mai putini, e ok clasicul, te bati cu 2-3 / runda. Pe atlantis nu am loc sa intru, mereu e full . Prea putin am jucat cs in ultimul timp sa pot lua o decizie concreta. Tu esti cel ce investeste in servere, tu stii cel mai bine ce v-a fi. Degeaba e full daca majoritatea-s orezari din Egipt, aici sunt putini dar 95% sunt romani..La 184 de ani ai mei mai vreau sa mai schimb o vorba la sfarsit de zi, sa mai si joc, eh, pe respawn nu prea se poate asta...Plus ca aici ai pus tinta pe om, exista toate sansele ca glontul sa-l loveasca, pe cand la respawn, tragi in el si s-ar putea sa nu-i zgarii nici macar o unghie... Ca si dezavantaj aici, sunt sanse ca 70% sa plece dupa ce se incheie modul xmas si sa ramai cu gura cascata. Singura solutie sa-i fidelizezi e sa le acorzi din start absolut toate beneficiile ca sa ramana (gen dublu jump, bullet damage, skinuri etc.) si GRATIS, lucruri pentru care pe alte servere trebuie sa plateasca..Eu personal am vip pe un server unde platesc sa am dublu jump si bullet damage (WTF??). 2 servere deodata nu tin in veci ca nu's retardat, prefer unul unde jocul e de calitate, se vorbeste limba mea si populat cat de cat..de aia inclin sa las respawn in paragina si sa redenumesc classicul in viitor, dupa respawn...offf, grea decizie... 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
DIANA DIDA Postat Octombrie 30 Share Postat Octombrie 30 Acum 6 ore, aLN. a spus: Degeaba e full daca majoritatea-s orezari din Egipt, aici sunt putini dar 95% sunt romani..La 184 de ani ai mei mai vreau sa mai schimb o vorba la sfarsit de zi, sa mai si joc, eh, pe respawn nu prea se poate asta...Plus ca aici ai pus tinta pe om, exista toate sansele ca glontul sa-l loveasca, pe cand la respawn, tragi in el si s-ar putea sa nu-i zgarii nici macar o unghie... Ca si dezavantaj aici, sunt sanse ca 70% sa plece dupa ce se incheie modul xmas si sa ramai cu gura cascata. Singura solutie sa-i fidelizezi e sa le acorzi din start absolut toate beneficiile ca sa ramana (gen dublu jump, bullet damage, skinuri etc.) si GRATIS, lucruri pentru care pe alte servere trebuie sa plateasca..Eu personal am vip pe un server unde platesc sa am dublu jump si bullet damage (WTF??). 2 servere deodata nu tin in veci ca nu's retardat, prefer unul unde jocul e de calitate, se vorbeste limba mea si populat cat de cat..de aia inclin sa las respawn in paragina si sa redenumesc classicul in viitor, dupa respawn...offf, grea decizie... Deci, nu te vor lăsa cu gura căscată atâta timp cât noi suntem aici lângă tine. Câțiva dintre jucători intră mai mult pentru a conversa. S-au legat “prietenii” aici. Și te asigur ca totul va fi bine . Deci da, și eu aleg dor classic. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Yumii Postat Octombrie 30 Share Postat Octombrie 30 Gataa s-a decis. Raman amandoua 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Gabi67 Postat Octombrie 30 Share Postat Octombrie 30 Aleg classicul, personal imi place mai mult si consider ca modul asta atrage mai multi jucatori fideli decat respawn-ul. Nu am vazut server de respawn fara boost sa aiba 5-6 jucatori, pe cand la classic mai vezi. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Octombrie 30 Autor Share Postat Octombrie 30 39 minutes ago, Gabi67 said: Aleg classicul, personal imi place mai mult si consider ca modul asta atrage mai multi jucatori fideli decat respawn-ul. Nu am vazut server de respawn fara boost sa aiba 5-6 jucatori, pe cand la classic mai vezi. Asa e, jucatorii vin si pleaca repede de pe respawn, de admini nu mai zic, migreaza la fel de repede...Facand referire la boosturi, sunt mai eficiente pe un server de respawn decat pe un classic, cam asta ar fi avantajul....lucrez cate 30 min in fiecare zi, ca sa facem un classic bun, cu beneficii premium pentru toti playerii...imi permit sa spun premium la chestii precum "dublu jump" sau "bullet damage" pt ca mai toti detinatorii cer bani pentru asa ceva, prin vip :))) cei steam on clar vor avea un avantaj, pt ca mi se pare normal.... 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.