Ayman Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 [1]. Name : alex [2]. Nick Server : Zm.LeagueCS.Ro [3]. Age : 15 [4]. LeveL : 17 [5]. Hours played [Click here]: https://www.gametracker.com/player/ALEX/zm.leaguecs.ro:27015/ [6]. Did you read the rules ? : Da, desigur. [7]. Why do you want admin ? : Vreau să dau afară jucătorii trișori pentru că atunci când trișează mă enervez foarte tare și mi-aș dori să fiu responsabil să-i dau afară [8]. How well do you know English?: Da, știu bine engleza și araba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Maz1mo Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 Contra. Read the rules and the requeriments to apply here. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Ayman Postat Octombrie 29 Autor Share Postat Octombrie 29 Îmi pare rău, dar nu știu unde sunt regulile. Vă rog să-mi dați un link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Maz1mo Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 Rules: https://leaguecs.ro/forum/forum/7095-zm-regulament/ Model and requeriments: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Ayman Postat Octombrie 29 Autor Share Postat Octombrie 29 Am citit regulamentul : Natasha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
SicraN Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 5 hours ago, Ayman said: Am citit regulamentul : Natasha Este cam tarziu acum. Si vezi ca la nick server trebuia sa scrii nick-ul tau folosit pe server, nu numele serverului. Momentan contra. Te sfatuiesc sa revii cu o cerere peste 2 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Ayman Postat Octombrie 30 Autor Share Postat Octombrie 30 Ei bine, mulțumesc foarte mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.