Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Octombrie 29 Global-Moderators Postat Octombrie 29 Nume : Dexter. @ GOV.RO Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adăugarea secțiunii "Tehnological Information sau Software (sau ce nume considerați voi că este mai potrivit)", care să cuprindă următoarele sub-forumuri: "Windows / Linux / MacOS / Alte sisteme de operare Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Se vor realiza posturi cu tutoriale și informații utile pentru sistemele de operare din ziua de astăzi, și prin utilizarea "tag-urilor" de referință, o să reușim să stârnim oarecum interesul asupra topicurilor direct din indexarea Google. Eu fiind un utilizator și Linux și MacOS, mi-ar plăcea să pot posta tutoriale și informații utile despre actualizările pe care le suportă sistemele de operare, ce este nou, ș.a
Fondator John @ Anormalii Postat Octombrie 29 Fondator Postat Octombrie 29 Salut. A fost o categorie de genul , daca nu mă înșel ...este arhivata. In alta ordine de idei avem secțiunea de IT news care poate fi îmbunătățită / reorganizată
Global-Moderators dRama t i c a Postat Octombrie 29 Global-Moderators Postat Octombrie 29 Total de acord. Aș opta pentru un subforum în secțiunea IT pentru ceea ce spui tu. 1
Administrator RĂDUCU Postat Octombrie 29 Administrator Postat Octombrie 29 Sunt pro pentru o categorie de genul, însă dacă s-ar face sub-forumul la zona IT cumva ar scădea vizibilitatea postărilor pentru că ar apărea înainte de postările noastre.
dariuss Postat Octombrie 29 Postat Octombrie 29 Exista deja IT News pentru chestiile astea,plus ca a mai fost si in trecut si nu se folosea
Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Octombrie 29 Autor Global-Moderators Postat Octombrie 29 1 oră în urmă, dariuss a spus: Exista deja IT News pentru chestiile astea,plus ca a mai fost si in trecut si nu se folosea Secțiunea de IT-News face parte doar pe stric informativ (noutăți), nu cred că este ok acolo să mă apuc să fac tutoriale ș.a (părerea mea).
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Octombrie 29 Administrator Postat Octombrie 29 Acum 13 ore, Dexter. @ GOV.RO a spus: Nume : Dexter. @ GOV.RO Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adăugarea secțiunii "Tehnological Information sau Software (sau ce nume considerați voi că este mai potrivit)", care să cuprindă următoarele sub-forumuri: "Windows / Linux / MacOS / Alte sisteme de operare Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Se vor realiza posturi cu tutoriale și informații utile pentru sistemele de operare din ziua de astăzi, și prin utilizarea "tag-urilor" de referință, o să reușim să stârnim oarecum interesul asupra topicurilor direct din indexarea Google. Eu fiind un utilizator și Linux și MacOS, mi-ar plăcea să pot posta tutoriale și informații utile despre actualizările pe care le suportă sistemele de operare, ce este nou, ș.a Salut! Consider că această propunere/sugestie este bună, dar ținând cont că, categoria/sub-categoria sau cum dorești tu să o numești a mai fost în trecut și din lipsă de interes și inactivitate a fost ștearsă. Nu văd rostul să adaugi mai multe sub-categorii dacă unele sunt inactive și trebuiesc "reînviate" ca să îi spun așa. 1
Luxie Postat Octombrie 29 Postat Octombrie 29 Pare o idee buna, chiar interesanta in opinia mea, daca sectiunea a mai fost inainte si a fost innactiva, e posibil ca peroanele "nepotrivite" sa se fii ocupat de ea, acum e acum . Un si de la mine.
Fondator Ares Postat Noiembrie 2 Fondator Postat Noiembrie 2 Eu zic sa incercam si sa vedem ce iese. @Dexter. @ GOV.RO sa discutii cu @Administrator pentru creare categorie sau subcategorie, cum va intelegeti si ii da-ti drumul. Vedem ce iese 1
Postări Recomandate