Sari la conținut

[PROPUNERE] Dexter.

Postări Recomandate

Nume : Dexter. @ GOV.RO

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adăugarea secțiunii "Tehnological Information sau Software (sau ce nume considerați voi că este mai potrivit)", care să cuprindă următoarele sub-forumuri: "Windows / Linux / MacOS / Alte sisteme de operare

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Se vor realiza posturi cu tutoriale și informații utile pentru sistemele de operare din ziua de astăzi, și prin utilizarea "tag-urilor" de referință, o să reușim să stârnim oarecum interesul asupra topicurilor direct din indexarea Google. Eu fiind un utilizator și Linux și MacOS, mi-ar plăcea să pot posta tutoriale și informații utile despre actualizările pe care le suportă sistemele de operare, ce este nou, ș.a

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Fondator

Salut. A fost o categorie de genul , daca nu mă înșel ...este arhivata. In alta ordine de idei avem   secțiunea de IT news care poate fi îmbunătățită / reorganizată 

Link spre comentariu

Sunt pro pentru o categorie de genul, însă dacă s-ar face sub-forumul la zona IT cumva ar scădea vizibilitatea postărilor pentru că ar apărea înainte de postările noastre.

Link spre comentariu

1 oră în urmă, dariuss a spus:

Exista deja IT News pentru chestiile astea,plus ca a mai fost si in trecut si nu se folosea

Secțiunea de IT-News face parte doar pe stric informativ (noutăți), nu cred că este ok acolo să mă apuc să fac tutoriale ș.a (părerea mea).

Link spre comentariu

• Administrator
Acum 13 ore, Dexter. @ GOV.RO a spus:

Nume : Dexter. @ GOV.RO

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adăugarea secțiunii "Tehnological Information sau Software (sau ce nume considerați voi că este mai potrivit)", care să cuprindă următoarele sub-forumuri: "Windows / Linux / MacOS / Alte sisteme de operare

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Se vor realiza posturi cu tutoriale și informații utile pentru sistemele de operare din ziua de astăzi, și prin utilizarea "tag-urilor" de referință, o să reușim să stârnim oarecum interesul asupra topicurilor direct din indexarea Google. Eu fiind un utilizator și Linux și MacOS, mi-ar plăcea să pot posta tutoriale și informații utile despre actualizările pe care le suportă sistemele de operare, ce este nou, ș.a

Salut! Consider că această propunere/sugestie este bună, dar ținând cont că, categoria/sub-categoria sau cum dorești tu să o numești a mai fost în trecut și din lipsă de interes și inactivitate a fost ștearsă. Nu văd rostul să adaugi mai multe sub-categorii dacă unele sunt inactive și trebuiesc "reînviate" ca să îi spun așa. 

• Like 1
Link spre comentariu

Pare o idee buna, chiar interesanta in opinia mea, daca sectiunea a mai fost inainte si a fost innactiva, e posibil ca peroanele "nepotrivite" sa se fii ocupat de ea, acum e acum :).

Un :pros:si de la mine.

Link spre comentariu

• Ares a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate