Sari la conținut

Postări Recomandate

• Global-Moderators
Postat

fc-cfr-1907-cluj-fc-universitatea-cluj-s

Ioan Ovidiu Sabău a anunțat obiectivul Universității Cluj și a spus ce așteptări are și de la jucătorii săi pentru următoarele meciuri.

Tehnicianul „șepcilor roșiivrea ca fotbaliștii săi să termine pe primul loc campionatul la finalul turului, însă este de părere mai este mult de muncă la echipă și vreafacă mai multe schimbări.

Ioan Ovidiu Sabău a anunțat obiectivul lui U Cluj

Ioan Ovidiu Sabău a anunțat care este obiectivul Universității Cluj pentru perioada următoare:Eu sunt pe termen scurt, U Cluj pe locul 1 până la finalul turului. Apoi, voi face clarificări vizavi de viitor.

Trebuie să ne bucurăm, să continuăm cu încredere în ceea ce facem, să avem concentrare, să intrăm pe teren să dăm totul. Să nu mai fie dacă… dacă aș fi făcut asta, atunci… trebuie să îmbunătățim posesia, jocul, tot.

Sunt antrenorul care rezistă cel mai mult pe bancă. Sentimentul cel mai plăcut va fi după ultima etapă, dacă ne calificăm în play-off. Toată lumea e surprinsă plăcut de cum arătăm. Am realizat niște lucruri frumoase, dar obiectivul e departe de a fi atins.

Când suntem pregătiți, focusați pe ceea ce avem de făcut, când avem acea emoție și ne dorim cu adevărat ceva, atunci reușim. Sper să-i mențin (pe jucători) la această stare, de modestie, să nu ne admirăm prea mult. Trebuie să avem încredere în valoarea noastră. Dar ca să fii foarte bun, trebuie să fii implicat fizic și mental

Mă aștept să fi învățat din cele două experiențe nereușite, de la Iași și cu Slobozia la Clinceni. Să văd cum alcătuiesc primul 11, am avut și probleme medicale cu 2-3 jucători”.

Va fi ceva frumos, deosebit!

„Trebuie să abordăm echilibrat acest joc. Sperăm că și terenul ne permite să putem pasa, să putem controla mingea. Altfel, va fi meci de luptă, pe tranziții, pe așezare tactică, trebuie să surprindem adversarul. FC Botoșani nu este o echipă ușor de învins, cu un antrenor care știe să pregătească bine formațiile pe unde a fost, mereu.

În toate meciurile a arătat bine, agresiv, joacă disciplinat, mai ales acum că joacă împotriva echipei de pe primul loc. Mental, dar și fizic, va trebui să ne așteptăm la o reacție care nu trebuie să ne surprindă, a continuat Ioan Ovidiu Sabău.

Sursa : Fanatik.ro

• UP 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate