Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

Nu se accepta donatii sau alte sume de bani pentru accese. Xmas are jucatori putini,este un server for fun intre noi,romanasii,un mediu mai restrans,nu e un server competitiv,deci nu mai veniti cu fel si fel de oferte.

Accesele de pe server.ul XMAS,majoritatea sunt provenite de pe server.ul de RESPAWN ATLANTIS .Pentru obtinerea de acces pe server.ul XMAS toata lumea trebuie sa indeplineasca conditiile impuse,nu ma intereseaza ca esti X ca esti Y sau ca te-a recomandat Z .

BINEINTELES ca se va tine cont si de cei care stau afk cu orele ca sa stranga norma pentru admin,dupaia sa nu va mirati de ce sunteti respinsi. 

Editat de aLN.
  • Like 1
  • Ador 4
  • Mor de râs 1
Postat (editat)

https://postimg.cc/SXn3KFZ7

Poate data viitoare cand cereti teste wg, le si explicati mai elaborat cum se face, mai ales daca sunt jucatori straini.. E usor sa ceri wg prin 2 cuvinte, fara prea multe explicatii, in loc sa faci un demo, ca lenea e mare..

Asta joaca de cand a aparut serverul si este un jucator cu skill mediu, iar acum a primit unban. Nu e prima data cand se intampla asta si in fiecare dimineata trebuie sa scot banuri date aiurea.

Data viitoare, daca va treziti cu minusuri pe accese sa nu va intrebati de ce. Macar spuneti ca nu aveti chef sa faceti trb cum trebuie, ca puteti sa stati si sloturi si sa va bucurati doar de joc. Bafta!

Editat de aLN.
  • Like 1
  • Fortzaaaa 1
Postat

- s a rezolvat comanda /me

- acum, din /spec va transferati inapoi cu /t sau /ct , nu mai e cu /back

- sa mi spuneti daca aveti probleme la comenzile amx_t/ct/spec , atunci cand transferati jucatori

- s au scos bulgarii si s-a introdus health grenade, o gasiti in locul smoke grenade, o trosniti pe undeva prin jurul vostru si va da 20 HP atunci cand sunteti pe janta. Nu isi bate nimeni capul cu bulgarii aia din ce am vazut.

- referitor la WG, cereti-le romanilor in special, verificati ping-ul lor in chat, preponderent >40 ms...poate o sa fac un motd printr o comanda in chat gen /scan, cu un ghid pentru utilizarea acestuia ca sa nu mai fie probleme..in general recomand demo, dar nu de 10 secunde..

- poate mai adaugam skinuri pe jucatori, plictiseala doar cu jokerii aia.

Pa pa

• Like 2
Postat
10 hours ago, aLN. said:

un motd printr o comanda in chat gen /scan, cu un ghid pentru utilizarea acestuia ca sa nu mai fie probleme..in general recomand demo, dar nu de 10 secunde..

Pentru amatorii de teste wg, de acum puteti folosi in chat comanda /scan nume-jucator  ( exemplu /scan alin ), il va transfera la spectatori si va fi indrumat catre utilizarea wg (printr-un mini tutorial executat prin comanda /wcd in chat)

Ar trebuia sa apara cam asa:

1. https://postimg.cc/K3RMQSxY

2. https://postimg.cc/kBRSbmT1

Ghidul este in limba engleza pt ca si tanti Argentina care vinde ghebe la hale stie eng in zilele astea...plus ca vizeaza mai mult jucatorii straini, pt ca romanii pot fi indrumati mai usor de catre admini pentru realizarea testului.

Dupa ce v-a fost furnizat testul, executati in chat comanda /clean nume ( exemplu /clean alin ), va aparea un mesaj de informare pentru jucatori, precum ca suspectul a fost verificat si este curat, ar trebui sa apara cam asa: https://postimg.cc/mhJzRnTQ

Metoda mai simplista e sa-l transferati la spec folosind amx_spec si indrumat sa tasteze /wcd in chat pentru furnizarea testului. E mai usor asa dar folosind metoda de mai sus, i se furnizeaza in chat link -ul catre site ul de download wcd, unde il poate lua usor copy-paste din consola fara sa-l scrie manual, pt ca din motd (ghidul wcd) nu se poate da copy, sau cel putin la mine nu a mers.

Un alt aspect pe care as dori sa-l pun la punct, e folosirea strafe , sgs uri, mercedesuri, avioane si pasari care decoleaza cu viteza luminii pe serverul asta. De maine cvar urile airaccelerate si unduck method vor fi setate la valorile 10, respectiv 0...Chestia asta a inceput sa irite jucatorii, si sincer, si pe mine...In 20 de ani de CS nu am folosit asa ceva, nici nu stiu cum se foloseste si sincer nici nu ma intereseaza. Mi se pare o dracovenie iar parerea mea e ca ar trebui deschise servere dedicate pentru lucrurile astea..S-a permis destul aici, e de ajuns..CIne umbla la aceste cvar uri pentru a avea avantaje de genul, va primi downgrade la grad fara comenzi cvar.

Multumesc pentru intelegere!

• Like 3
  • Mor de râs 1
Postat (editat)

Poza de la profilul meu e cu spatele, dar o parte m-ati vazut si din fata, cu unii am legat un salut, o gluma buna sau chiar ganduri, sfaturi si alte balarii pe nr personal de telefon...Asta nu va da dreptul, in niciun caz, sa va bateti joc de ceea ce incercam sa facem pe aici, pentru ca se investeste timp, munca si in special, bani...Pentru unii care se scalda pe aici in poze cu fel si fel de marci consacrate de masini, poate e putin..in fine..

Un player si admin important de pe serverul asta a primit remove tocmai pentru faptul ca, avand in minte ideea ca suntem "apropiati" si ca poate m-am deschis mai mult personal in fata lui , isi poate face de cap pe server, fara sa respecte regulamentul...Ei bine, nu e cazul..tin sa va anunt ca nu se fac exceptii...Incercam sa facem ceva frumos anul asta cu tematica asta de sarbatori, sa tinem cat mai populat acest server din categoria dns-urilor cu "xmas", iar respectarea regulilor trebuie sa fie primordiala ca sa nu iasa un haos, ati vazut bine chat-ul si ce fel de playeri avem, tinand cont ca avem numai boosturi romanesti...Folositi comenzile cum trebuie si nu va mai umflati in pene pe acolo ca Irinel Columbeanu atunci cand se plimba cu Monica pe barca la Snagov, in speranta ca nu va vede nimeni, pt ca o sa aveti surprize sa va treziti cu remove, fara nicio explicatie, desi eu explic aici pe forum, cam tot ce fac...si de ce fac...

Mersi si spor!

Editat de aLN.
  • Like 2
  • Fortzaaaa 1
Postat (editat)

- Accesele s-au actualizat, s-au modificat putin :)

- Se fac schimbari pe partea de comenzi, meniuri, culori meniuri etc. , asadar nimeni nu mai are acces la cvar, in afara de fondatori, tocmai pentru a nu afecta buna functionare a anumitor plugins

- afk players sunt mutati spec, iar daca nu revin la joc in 25 min, sunt zburati afara

- incerc sa introduc o comanda /piss in chat , ca sa facem efectul de la minatul adversarilor si mai interesant :)

+++ multe altele pe care le voi posta aici pe parcurs :)

L.E. Update urile sunt puse  mereu aici, mi-e frica sa dau drumul la canalul ala de discord cu toti graurii aia de pe server imbibati de hormoni

Editat de aLN.
  • Like 1
Postat

Toti adminii de pe Xmas au primit remove..O sa programez niste boti cumva sa schimbe mapele si sa faca treaba pe acolo...Care avea admin cu skin, a ramas doar cu skinul. Restul, la revedere!

Nu veniti in privat cu intrebari "ca de ce? sau cum", ca nu va raspund...Topicul cu cereri admine dispare, ramane doar cel cu sloturi si taguri.

Craciun fericit!

• Like 1
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 1
  • uau 1
  • Trist 1
  • Confuz 1
  • Dislike 1
Postat

Yumii e SEFA MEA PE VIATA si nu am VOIE sa fac NIMIC FARA stirea EI...

• Ador 1
  • Mor de râs 1
Postat (editat)

Asta e canalul de discord si cuprinde ambele servere: https://discord.gg/ZAaG32ynUY

Atunci cand dati join va trebui sa asteptati pana vi se atribuie rolul de membru ca sa puteti comunica.

Puteti indruma playerii pe server sa tasteze /discord in chat pentru a putea copia link-ul...

Tin sa precizez inca o data faptul ca acest grup nu reprezinta sub nicio forma un cuib de imperechere iar orice dovada de comportament deplasat e sanctionata cu ban direct.

L.E. Tin sa mentionez faptul ca se lucreaza in continuare la servere, deci o sa mai vedeti chestii incomplete etc.

Bafta!

Editat de aLN.
  • Like 2
Postat (editat)

Pana maine (13.11) se termina mentenanta pe parte de accese si comenzi iar toti cei care stiti ca aveati admin pe xmas, va rog sa va alaturati pe grupul de discord (valabil si pt cei care au slot, in cazul in care au in vedere un upgrade pe viitor, altfel nu e obligatoriu)...

Nu am cerut bani pe boosturi, pe accese, pe modele sau mai stiu eu ce minunatii, singura mea rugaminte e sa va alaturati grupului, ca sa putem fi mai aproape si sa putem comunica mai usor, mai ales cand am de facut anumite precizari...Sa fim ca o mini-familie online sa spun asa...

Daca stiti ca aveati admin aici iar de maine nu va veti mai regasi in tabela /who, inseamna ca nu ati indeplinit conditia de intra pe grup, deci automat veti fi retrogradati la slot.

Link-ul de la grup il gasiti postat mai sus. Zi faina!

Editat de aLN.
  • Like 2
  • Fortzaaaa 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate