ZohaNN Postat Octombrie 20 Share Postat Octombrie 20 ️Nick :ZohaNN^ ️Varsta :25 de ani ️Ore jucate(link gt) :https://www.gametracker.com/player/ZohaNN^/188.212.102.90:27015/ ️Steam:-Nu am o sa imi cumpar ️Cunostinte amx(bun/mediu/foarte bun):Am si facut servere cand era in voga 1.6 ️Motivul pt care vrei admin :Sa ajut comunitatea pot face si live-uri pentru promovare , orele sunt in curs de facere yumi , putini admini online si multi codati sincer nu inteleg de ce in 2024 se mai joaca lumea cu coduri ️Ai citit regulamentul ?:da Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KiNG ; Postat Octombrie 20 Share Postat Octombrie 20 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
zWanTeD Postat Octombrie 20 Share Postat Octombrie 20 PRO 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Ana.36 Postat Octombrie 20 Share Postat Octombrie 20 Pro 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
senZzoR Postat Octombrie 20 Share Postat Octombrie 20 Nu vad codati pe server, esti steam off si ai doar cateva ore jucate, nu respecti conditiile. Contra. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Yumii Postat Octombrie 20 Share Postat Octombrie 20 Respins. Motivele le ai mai sus. Te astept cu o noua cerere cand indeplinesti conditiile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate