aLN. Postat Noiembrie 22, 2024 Postat Noiembrie 22, 2024 6 hours ago, devylinn @ LCS said: Ce este cu liniștea asta aici....treziți-văăăă! Chiar ca e mortaciune pe aici... Nu se mai ocupa deloc baietii astia... off Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Noiembrie 22, 2024 Administrator Postat Noiembrie 22, 2024 Acum 2 ore, aLN. a spus: Chiar ca e mortaciune pe aici... Nu se mai ocupa deloc baietii astia... off Asta zic… dă-le bătaie Citează
LCS PREMIUM Yumii Postat Decembrie 22, 2024 Autor LCS PREMIUM Postat Decembrie 22, 2024 Acum 24 minute, Sp1dey a spus: Ce faceți puișori? mr Spidey, mai traiesti ? noi toate bune Citează
Sp1dey Postat Decembrie 22, 2024 Postat Decembrie 22, 2024 (editat) Exact ca si mine, m-ai descris perfect @HarleyQueen Editat Decembrie 22, 2024 de Sp1dey Citează
LCS PREMIUM Rusu Radu Postat Luni la 12:15 LCS PREMIUM Postat Luni la 12:15 Foarte frumos serveru !!! Felicitări și mult succes ! 1 Citează
LCS PREMIUM KiNG ; Postat Luni la 12:21 LCS PREMIUM Postat Luni la 12:21 Acum 5 minute, Rusu Radu a spus: Foarte frumos serveru !!! Felicitări și mult succes ! Multumesc, multumesc, dar sa felicitam si echipa ca fara ei nu faceam un server asa frumos :)):))):))):)) 1 Citează
Anastasia Postat Luni la 12:24 Postat Luni la 12:24 Felicitari echipei , am observat ( chiar daca am tacut mereu cum fac de obicei ) ce decizii grele - usoare trebuie sa faca ei ca noi toti in general . Offtopic , maine e craciunul meu 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.