Yumii Postat Octombrie 19 Share Postat Octombrie 19 Aici puteti sa discutati despre absolut orice doriti, topicul fiind deschis in permanenta... Va rog sa pastrati totusi un limbaj potrivit si sa nu existe jigniri. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 Mai joaca cineva pe serverul asta? O sa mut din boosturi, de pe el => pe classic 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Yumii Postat Octombrie 30 Autor Share Postat Octombrie 30 Daaaa,eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Octombrie 30 Share Postat Octombrie 30 La 29.10.2024 la 9:28, aLN. a spus: Mai joaca cineva pe serverul asta? O sa mut din boosturi, de pe el => pe classic E full aproape 31/32 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Yumii Postat Octombrie 30 Autor Share Postat Octombrie 30 (editat) Acum 19 minute, dRama t i c a a spus: E full aproape 31/32 Pai asa e mai mereu,dar Dl. Alin este incantat de chat.ul de pe Xmas Ca el intra sa stea “la vorba” in loc sa se joace Editat Octombrie 30 de Yumii 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Octombrie 30 Share Postat Octombrie 30 Da' ce eu mai am 20 de ani ca voi sa ma bucur doar de joc? acum na, mai mult pe chat decat pe joc...mai putin din mana si mai mult din gura 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Octombrie 30 Administrator Share Postat Octombrie 30 Acum 17 minute, aLN. a spus: Da' ce eu mai am 20 de ani ca voi sa ma bucur doar de joc? acum na, mai mult pe chat decat pe joc...mai putin din mana si mai mult din gura Ai zis-o ca și cum ai îmbătrânit :)) oricând te poți bucura de joc. La orice vârstă aproape 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Octombrie 30 Share Postat Octombrie 30 8 minutes ago, devylinn @ LCS said: Ai zis-o ca și cum ai îmbătrânit :)) oricând te poți bucura de joc. La orice vârstă aproape Am zis-o ca si cand AMMM imbatranit devylin, AMMM, ca noi acum trebuia sa leganam bebelusiiii nu sa stam pe aici = ))))))))))))))) 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Octombrie 30 Share Postat Octombrie 30 Acum 32 minute, aLN. a spus: Am zis-o ca si cand AMMM imbatranit devylin, AMMM, ca noi acum trebuia sa leganam bebelusiiii nu sa stam pe aici = ))))))))))))))) Toate la timpul lor. Bătrân ești de la 70 în sus 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Octombrie 30 Share Postat Octombrie 30 36 minutes ago, dRama t i c a said: Toate la timpul lor. Bătrân ești de la 70 în sus Siiiigur, ii facem mai tarziu bebelusiii, sa nu le mai apucam nici majoratu'...oricum ma simt ca la 70 de pe acu' = ) Sweet Kiss, nice, doar generatia '95+ stie de asa ceva, enjoy the club 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Octombrie 30 Share Postat Octombrie 30 Acum 16 minute, aLN. a spus: Siiiigur, ii facem mai tarziu bebelusiii, sa nu le mai apucam nici majoratu'...oricum ma simt ca la 70 de pe acu' = ) Sweet Kiss, nice, doar generatia '95+ stie de asa ceva, enjoy the club Oops, era asta : nu știu ce naiba are de pe telefon nu mere sa șterg 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Octombrie 30 Share Postat Octombrie 30 9 minutes ago, dRama t i c a said: Dap, intra bine astea cand se combina drrrrrrama cu nostalgiaaaa GG 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Octombrie 30 Share Postat Octombrie 30 CINEVA A ZIS DRAMA? :))) 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Octombrie 30 Administrator Share Postat Octombrie 30 Acum 3 ore, dRama t i c a a spus: Toate la timpul lor. Bătrân ești de la 70 în sus La asta m-am referit și eu sper ca nu ai înțeles greșit @aLN. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KiNG ; Postat Octombrie 30 Share Postat Octombrie 30 Acum 4 ore, dRama t i c a a spus: Toate la timpul lor. Bătrân ești de la 70 în sus taci tu babooooooo 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Octombrie 30 Share Postat Octombrie 30 Acum 12 minute, KiNG ; a spus: taci tu babooooooo Pe cine faci babă, bai șobolan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator Ares Postat Joi la 10:50 Fondator Share Postat Joi la 10:50 Acum 20 ore, dRama t i c a a spus: doar generatia '95+ stie de asa ceva Ai auzit @dRama t i c a ? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Joi la 11:01 Share Postat Joi la 11:01 10 minutes ago, Ares said: Ai auzit @dRama t i c a ? Pana in 95 scuze my bad :)) 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Joi la 11:33 Share Postat Joi la 11:33 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator Ares Postat Joi la 12:10 Fondator Share Postat Joi la 12:10 1 oră în urmă, aLN. a spus: Pana in 95 scuze my bad :)) Nu este panica ! Oricum majoritatea suntem ERA '90. Scumpa mea @dRama t i c a este mama lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Joi la 12:53 Share Postat Joi la 12:53 Acum 42 minute, Ares a spus: Nu este panica ! Oricum majoritatea suntem ERA '90. Scumpa mea @dRama t i c a este mama lor N AI LUAT BĂTAIE DE CEVA TIMP.. 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.