Sari la conținut

[ȘTIRI-LUME] Plajă din Sydney, închisă din cauza unor bile negre „misterioase”

Topicul va fi automat blocat la 07:42


Postări Recomandate

774962.webp?341

 

Plaja Coogee din orașul Sydney a fost închisă după descoperirea unor bile negre „misterioase” care au ajuns pe țărm, a scris pe Instagram consiliul municipal din suburbia Randwick.

„Plaja Coogee este închisă pînă la noi ordine după ce salvamarii consiliului au descoperit în această după-amiază fragmente negre misterioase în formă de bile aruncate de-a lungul plajei”, a declarat publicația, potrivit rtvi.

Creatură misterioasă, de dimensiuni impresionante, găsită pe o plajă Bilele au fost adunate și trimise pentru a fi testare. Deocamdată nu se știe din ce constau acestea, însă experții au presupus că acestea s-ar putea forma atunci cînd petrolul intră în contact cu deșeuri și apă.

În același timp, potrivit autorității portuare din New South Wales, nu au fost raportate scurgeri de petrol de pe nave. Ministrul de stat al Mediului, Penny Sharp, a declarat că Agenția de Mediu colaborează cu alte agenții guvernamentale și experți criminaliști pentru a determina exact ce reprezintă aceste sfere, sursa contaminării și riscurile pe care le prezintă.

Ministrul de stat al Mediului, Penny Sharp, a declarat că Agenția de Mediu colaborează cu alte agenții guvernamentale și experți criminaliști pentru a determina exact ce reprezintă aceste sfere, sursa contaminării și riscurile pe care le prezintă.

„Îi sfătuim pe oameni să nu intre în apă, Kuji este închisă. Alte plaje sunt în regulă, dar sperăm să rezolvăm cât mai curînd posibil această situație destul de neobișnuită”, a spus ea.

Directorul de campanie pentru petrol și gaze al Australian Marine Conservation Society, Louise Morris, a declarat că bănuiește că „ceva s-a întîmplat în larg” și că viața marină ar putea fi afectată.

De obicei, bilele de gudron se formează în urma deversării de petrol care este amestecat cu deșeuri, plastic etc. Animalele mici care trăiesc pe fundul oceanului și ingerează nămolul vor începe să îl înghită. Urmărim păsările și alte animale care sînt acoperite de petrol [la suprafața apei]. Acest lucru le afectează capacitatea de a zbura, de a se hrăni și de a înota”,

- a declarat Morris.

 

sursă: Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate