Sari la conținut

[STIRI LUME] Accident cumplit în Bistrița-Năsăud. O autoplatformă a intrat direct într-un TIR, pe contrasens.

RĂDUCU

Postări Recomandate

accidenttractariauto1.jpeg&fb_obo=1&utld

Ghinion cumplit pentru doi frați care se întorceau din Spania cu mașina, dar din cauza unei defecțiuni au chemat o autoplatformă să-i preia pe un drum din județul Bistrița-Năsăud.

După numai câteva minute, au fost implicați într-un accident rutier, în care amândoi au fost răniți grav. Șoferul pe care l-au chemat în ajutor s-a izbit de un TIR, pe contrasens.

Accidentul s-a produs intrare în localitatea Galații Bistriței, la câțiva kilometri de locul din care șoferul autoplatformei i-a preluat pe cei doi frați, o femeie și un bărbat, cu tot cu mașina lor stricată.

Într-o curbă, șoferul a intrat direct într-un TIR, pe contrasens.

Localnic: „Eram în casă și am venit să văd, era plin de mașini. Am văzut că tot se învârtea elicopterul”.

Marius Rus, purt.cuv. ISU BN: „La locul solicitării am găsit patru persoane implicate în accident, trei dintr-un autovehicul, două persoane au rămas încarcerate și au fost extrase succesiv din habitaclu distrus aproape în totalitate și au fost predate echipajelor medicale”.

Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost transportat cu elicopterul direct la Târgu Mureș pentru că are numeroase traumatisme. Sora lui a fost transportată de urgență la spitalul din Bistrița.

Circulația a fost blocată mai bine de o oră în zonă. Polițiștii anchetează accidentul.

STIRILEPROTV.RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate