dRama t i c a Postat Vineri la 14:38 Share Postat Vineri la 14:38 Acum 3 ore, aLN. a spus: @KiNG ; pe unde umbla baiatul asta ca ma ingrijoreaza, stiti ceva de el? O fi ramas intepenit in vreo cucoana? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KiNG ; Postat Sâmbătă la 05:15 Share Postat Sâmbătă la 05:15 Acum 18 ore, aLN. a spus: @KiNG ; pe unde umbla baiatul asta ca ma ingrijoreaza, stiti ceva de el? O fi ramas intepenit in vreo cucoana? Am cauciucuri de iarna am iesit cu brio :)))) 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Duminică la 00:55 Share Postat Duminică la 00:55 Acum 19 ore, KiNG ; a spus: Am cauciucuri de iarna am iesit cu brio :)))) Ce păcat.. Am crezut ca nu ne mai auzim o vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KiNG ; Postat Duminică la 05:46 Share Postat Duminică la 05:46 Acum 4 ore, dRama t i c a a spus: Ce păcat.. Am crezut ca nu ne mai auzim o vreme Ce mi ai scris tu mie ieri exact asta iti zic si eu tie acum :)) 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.