Yumii Postat Octombrie 19 Autor Share Postat Octombrie 19 Acum 3 ore, devylinn @ LCS a spus: Bine ați revenit fetelor. O să intru și eu la voi pe server. Vă pup Bine v-am regasit. pupici 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Octombrie 19 Share Postat Octombrie 19 Acum 29 minute, KiNG ; a spus: in special tu aoolleu nebunuleeee stai acolo baiat ca i mai bine :))) Te dam afara de pe server, jekule 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Octombrie 19 Administrator Share Postat Octombrie 19 Acum 13 minute, dRama t i c a a spus: Te dam afara de pe server, jekule Te ajut cu drag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator Ares Postat Octombrie 19 Fondator Share Postat Octombrie 19 Acum 3 ore, Alexandru06 @ LCS a spus: Imi schimb sexul si vin si eu. Din ce am inteles noi, tu ai schimbat deja orientarea sexuală. Ce rost mai are sa schimbi si genul? 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Octombrie 19 Administrator Share Postat Octombrie 19 Acum 7 minute, Ares a spus: Din ce am inteles noi, tu ai schimbat deja orientarea sexuală. Ce rost mai are sa schimbi si genul? Ce oameni rai. 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
HarleyQueen Postat Octombrie 22 Share Postat Octombrie 22 Deci Alexandru - Alexandra ... Putem fi prieteni sau prietene >:) 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator Ares Postat Octombrie 22 Fondator Share Postat Octombrie 22 La 19.10.2024 la 23:49, Alexandru06 @ LCS a spus: Ce oameni rai. Nu sunt rau, sunt realist 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Octombrie 25 Share Postat Octombrie 25 On 18/10/2024 at 18:52, HarleyQueen said: Se poate cam orice , depinde de interpretarea fiecaruia Eu caut gagica-gagiu pt casatorie :)) Tu pe unde umbli "aripi de fluture in bataia curcubeului" ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 mhmm, interesante serverele astea de zombie, s-ar putea sa mai pregatim o supizaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
mrlolzalot Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Acum 2 ore, aLN. a spus: mhmm, interesante serverele astea de zombie, s-ar putea sa mai pregatim o supizaa Nu te mai satura ala de sus de facut servere 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Yumii Postat Octombrie 27 Autor Share Postat Octombrie 27 Asa SE RELAXEAZA el,facand servere. Acum 58 minute, mrlolzalot a spus: Nu te mai satura ala de sus de facut servere 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Profitam si noi lunile astea de iarna, ca dupa aia le inchidem pe toate 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
maRy Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Clasic ... mai bine inchide acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 (editat) Va mai fi deschis un server cu o tematica speciala, dedicata celor care au idile pe cs, pentru ca suuuunteti foaaarte multi, chiar daca nu recunoasteti...sper sa imi si iasa ideea, acum sa vad cum stau cu timpul liber si cat o sa dureze, probabil 1 luna de aici incolo , cel putin, cine stie... ma repet, nu promit nimic, daca nu iese cum imi place.. Editat Octombrie 27 de aLN. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Yumii Postat Octombrie 27 Autor Share Postat Octombrie 27 Acum 3 minute, aLN. a spus: Va mai fi deschis un server cu o tematica speciala, dedicata celor care au idile pe cs, pentru ca suuuunteti foaaarte multi, chiar daca nu recunoasteti...sper sa imi si iasa ideea, acum sa vad cum stau cu timpul liber si cat o sa dureze, probabil 1 luna de aici incolo , cel putin, cine stie... ma repet, nu promit nimic, daca nu iese cum imi place.. Ai uitat sa precizezi ca si TU esti unul dintre “astia cu idile” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Nu e nimic amuzant imaginatia mea e bogata, ca si in cazul xmas...nu stiu daca baietii vor accepta un dns precum love.leaguecs.ro sau daca vor accepta un server de 32 de sloturi dar in realitate sa poata fi folosite doar 2, restul sa fie blocate...am dat doar un spoiler, acum vedem ce si cum va fi... 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Octombrie 27 Administrator Share Postat Octombrie 27 Acum 5 ore, aLN. a spus: mhmm, interesante serverele astea de zombie, s-ar putea sa mai pregatim o supizaa Ma bag si eu, pot ajuta si eu daca se poate (financiar). De inchis, eu zic sa nu le inchizi, vad ca merg bine si Atlantis si XMAS in acelasi timp! Keep it up the great work! 2 2 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 30 minutes ago, Alexandru06 @ LCS said: Ma bag si eu, pot ajuta si eu daca se poate (financiar). De inchis, eu zic sa nu le inchizi, vad ca merg bine si Atlantis si XMAS in acelasi timp! Keep it up the great work! NUUUMAAI gataaaa inchidem baraca, uite si tu mai sus, nu mai exista sustinere deloc deloc, e greu...lumea s-a reprofilat, joaca prin alte parti, nu ne mai intelegem, nu ne mai iubim, le pun si papusi gonflabile pe sv si parca tot nu ii mai atrage...apocalipsaaa 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
maRy Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Acum 46 minute, Alexandru06 @ LCS a spus: De inchis, eu zic sa nu le inchizi, vad ca merg bine si Atlantis si XMAS in acelasi timp! Keep it up the great work! Nu are cum sa închidă atlantis..a promis. Dacă îl inchide inseamna ca nu are cuvânt. E sv meu de sufleeet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 8 minutes ago, maRy said: Nu are cum sa închidă atlantis..a promis. Dacă îl inchide inseamna ca nu are cuvânt. E sv meu de sufleeet Ala are zilele numarate la fel ca Iliescu 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KiNG ; Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Doar se alinta Alin :))) PS : daca ai nevoie de ajutor spune in limita timpului disponibil ajut cu cea mai mare placere, ma mai pricep si eu la cate ceva, in toti anii astia am mai invatat si eu una alta .. 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 8 minutes ago, KiNG ; said: Doar se alinta Alin :))) PS : daca ai nevoie de ajutor spune in limita timpului disponibil ajut cu cea mai mare placere, ma mai pricep si eu la cate ceva, in toti anii astia am mai invatat si eu una alta .. cu Revolutu' cum stai? 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Gudzone Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 On 27/10/2024 at 17:22, aLN. said: Va mai fi deschis un server cu o tematica speciala, dedicata celor care au idile pe cs, pentru ca suuuunteti foaaarte multi, chiar daca nu recunoasteti...sper sa imi si iasa ideea, acum sa vad cum stau cu timpul liber si cat o sa dureze, probabil 1 luna de aici incolo , cel putin, cine stie... ma repet, nu promit nimic, daca nu iese cum imi place.. Faci modul Arena 1v1 ? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
aLN. Postat Vineri la 10:42 Share Postat Vineri la 10:42 @KiNG ; pe unde umbla baiatul asta ca ma ingrijoreaza, stiti ceva de el? O fi ramas intepenit in vreo cucoana? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Vineri la 11:03 Administrator Share Postat Vineri la 11:03 Acum 20 minute, aLN. a spus: @KiNG ; pe unde umbla baiatul asta ca ma ingrijoreaza, stiti ceva de el? O fi ramas intepenit in vreo cucoana? Se plimba cu Sorcova, sau cauta mamaligi cu prietenul lui Gossen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.