Sari la conținut

🎅 ⋆༺𓆩☠︎︎𓆪༻Discutii Libere༺𓆩☠︎︎𓆪༻⋆ 🎅

Postări Recomandate

Acum 3 ore, devylinn @ LCS a spus:

Bine ați revenit fetelor. O să intru și eu la voi pe server. Vă pup 🤗🫶 

Bine v-am regasit. 
pupici 🤗

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Fondator
Acum 3 ore, Alexandru06 @ LCS a spus:

Imi schimb sexul si vin si eu. 🤣

Din ce am inteles noi, tu ai schimbat deja orientarea sexuală.

Ce rost mai are sa schimbi si genul?

Link spre comentariu

• Fondator
La 19.10.2024 la 23:49, Alexandru06 @ LCS a spus:

Ce oameni rai. 🤣🤣

Nu sunt rau, sunt realist :) 

Link spre comentariu

On 18/10/2024 at 18:52, HarleyQueen said:

Se poate cam orice , depinde de interpretarea fiecaruia 

Eu caut gagica-gagiu pt casatorie :))

Tu pe unde umbli "aripi de fluture in bataia curcubeului" ??

Link spre comentariu

Asa SE RELAXEAZA el,facand servere.

Acum 58 minute, mrlolzalot a spus:

Nu te mai satura ala de sus de facut servere 🤣

Link spre comentariu

Va mai fi deschis un server cu o tematica speciala, dedicata celor care au idile pe cs, pentru ca suuuunteti foaaarte multi, chiar daca nu recunoasteti...sper sa imi si iasa ideea, acum sa vad cum stau cu timpul liber si cat o sa dureze, probabil 1 luna de aici incolo , cel putin, cine stie... :) ma repet, nu promit nimic, daca nu iese cum imi place..

Editat de aLN.
Link spre comentariu

Acum 3 minute, aLN. a spus:

Va mai fi deschis un server cu o tematica speciala, dedicata celor care au idile pe cs, pentru ca suuuunteti foaaarte multi, chiar daca nu recunoasteti...sper sa imi si iasa ideea, acum sa vad cum stau cu timpul liber si cat o sa dureze, probabil 1 luna de aici incolo , cel putin, cine stie... :) ma repet, nu promit nimic, daca nu iese cum imi place..

Ai uitat sa precizezi ca si TU esti unul dintre “astia cu idile” 🙄

Link spre comentariu

Nu e nimic amuzant 😐 imaginatia mea e bogata, ca si in cazul xmas...nu stiu daca baietii vor accepta un dns precum love.leaguecs.ro sau daca vor accepta un server de 32 de sloturi dar in realitate sa poata fi folosite doar 2, restul sa fie blocate...am dat doar un spoiler, acum vedem ce si cum va fi...

Link spre comentariu

• Administrator
Acum 5 ore, aLN. a spus:

mhmm, interesante serverele astea de zombie, s-ar putea sa mai pregatim o supizaa 

Ma bag si eu, pot ajuta si eu daca se poate (financiar). :D 

De inchis, eu zic sa nu le inchizi, vad ca merg bine si Atlantis si XMAS in acelasi timp! Keep it up the great work! ❤️;) 

• Like 2
  • Fortzaaaa 2
  • Confuz 1
Link spre comentariu

30 minutes ago, Alexandru06 @ LCS said:

Ma bag si eu, pot ajuta si eu daca se poate (financiar). :D 

De inchis, eu zic sa nu le inchizi, vad ca merg bine si Atlantis si XMAS in acelasi timp! Keep it up the great work! ❤️;) 

NUUUMAAI gataaaa inchidem baraca, uite si tu mai sus, nu mai exista sustinere deloc deloc, e greu...lumea s-a reprofilat, joaca prin alte parti, nu ne mai intelegem, nu ne mai iubim, le pun si papusi gonflabile pe sv si parca tot nu ii mai atrage...apocalipsaaa

Link spre comentariu

Acum 46 minute, Alexandru06 @ LCS a spus:

Nu are cum sa închidă atlantis..a promis. Dacă îl inchide inseamna ca nu are cuvânt. E sv meu de sufleeet

Link spre comentariu

8 minutes ago, maRy said:

Nu are cum sa închidă atlantis..a promis. Dacă îl inchide inseamna ca nu are cuvânt. E sv meu de sufleeet

Ala are zilele numarate la fel ca Iliescu

Link spre comentariu

Doar se alinta Alin :)))

PS : daca ai nevoie de ajutor spune in limita timpului disponibil ajut cu cea mai mare placere, ma mai pricep si eu la cate ceva, in toti anii astia am mai invatat si eu una alta ..

• Like 1
  • Mor de râs 1
Link spre comentariu

8 minutes ago, KiNG ; said:

Doar se alinta Alin :)))

PS : daca ai nevoie de ajutor spune in limita timpului disponibil ajut cu cea mai mare placere, ma mai pricep si eu la cate ceva, in toti anii astia am mai invatat si eu una alta ..

cu Revolutu' cum stai? 

Link spre comentariu

On 27/10/2024 at 17:22, aLN. said:

Faci modul Arena 1v1 ?😏

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate