Yumii Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 Aici puteti sa discutati despre absolut orice doriti, topicul fiind deschis in permanenta... Va rog sa pastrati totusi un limbaj potrivit si sa nu existe jigniri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
El Chapo # JOE Postat Octombrie 16 Share Postat Octombrie 16 salut, ce faceti, infractorilor? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
maRy Postat Octombrie 17 Share Postat Octombrie 17 Ce sa facem infractorule foarte bn. Ai greșit topic știi nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
El Chapo # JOE Postat Octombrie 17 Share Postat Octombrie 17 Acum 9 ore, maRy a spus: Ce sa facem infractorule foarte bn. Ai greșit topic știi nu? hmm.. eu cre'ca e topicul potrivit pentru discutii libere :)) 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
maRy Postat Octombrie 17 Share Postat Octombrie 17 Discuții libere legate de sv Nu e vreun site matrimonial sau cva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
El Chapo # JOE Postat Octombrie 17 Share Postat Octombrie 17 Acum 2 minute, maRy a spus: Discuții libere legate de sv Nu e vreun site matrimonial sau cva citez din dosar 'Aici puteti sa discutati despre absolut orice doriti, topicul fiind deschis in permanenta... Va rog sa pastrati totusi un limbaj potrivit si sa nu existe jigniri.' mai mult ca sigur putem discuta despre orice, nu strict legat de server, intr-o maniera respectuasa. Dar chiar si asa, de unde ai facut asocierea mea la un simplu salut cu un site matrimonial? :)) 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
HarleyQueen Postat Octombrie 18 Share Postat Octombrie 18 Se poate cam orice , depinde de interpretarea fiecaruia Eu caut gagica-gagiu pt casatorie :)) 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Octombrie 18 Administrator Share Postat Octombrie 18 Multa bafta cu serverul draga domnisoara @Yumii, doamne ajuta la cat mai multi playeri, sa nu renunti!!! Keep it up. Acum 2 minute, HarleyQueen a spus: Se poate cam orice , depinde de interpretarea fiecaruia Eu caut gagica-gagiu pt casatorie :)) Ori gagica ori gagiu? Alege 1 2 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Yumii Postat Octombrie 18 Autor Share Postat Octombrie 18 Acum 1 oră, Alexandru06 @ LCS a spus: Multa bafta cu serverul draga domnisoara @Yumii, doamne ajuta la cat mai multi playeri, sa nu renunti!!! Keep it up. Ori gagica ori gagiu? Alege Multumescccc 1 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Octombrie 19 Share Postat Octombrie 19 O sa încerc să joc și eu la voi acest mod. Sunt nebuna după Crăciun 3 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
HarleyQueen Postat Octombrie 19 Share Postat Octombrie 19 14 hours ago, Alexandru06 @ LCS said: Multa bafta cu serverul draga domnisoara @Yumii, doamne ajuta la cat mai multi playeri, sa nu renunti!!! Keep it up. Ori gagica ori gagiu? Alege De 1 an sunt Bi :"> . Oricare deci .... In fine , nu cont asta ca e offtopic mai mult Va asteptam pe la noi 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
senZzoR Postat Octombrie 19 Share Postat Octombrie 19 On 15/10/2024 at 13:47, Yumii said: Aici puteti sa discutati despre absolut orice doriti, topicul fiind deschis in permanenta... Va rog sa pastrati totusi un limbaj potrivit si sa nu existe jigniri. GG ai cel mai frumos server 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Yumii Postat Octombrie 19 Autor Share Postat Octombrie 19 Acum 43 minute, senZzoR a spus: GG ai cel mai frumos server Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Yumii Postat Octombrie 19 Autor Share Postat Octombrie 19 Acum 3 ore, dRama t i c a a spus: O sa încerc să joc și eu la voi acest mod. Sunt nebuna după Crăciun Te astept cu mare drag 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Octombrie 19 Administrator Share Postat Octombrie 19 Bine ați revenit fetelor. O să intru și eu la voi pe server. Vă pup 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator Ares Postat Octombrie 19 Fondator Share Postat Octombrie 19 Salut, bine ați revenit, spor cu serverul. Sper sa nu pățim ca și fostul server în trecut. Pentru orice probleme, legate de comunitate, nu ezitați a ma contacta. 2 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KiNG ; Postat Octombrie 19 Share Postat Octombrie 19 Acum 12 ore, dRama t i c a a spus: O sa încerc să joc și eu la voi acest mod. Sunt nebuna după Crăciun stai acolo nu mi e dor de tine :))) Acum 2 ore, devylinn @ LCS a spus: Bine ați revenit fetelor. O să intru și eu la voi pe server. Vă pup n ai voie tu 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Octombrie 19 Share Postat Octombrie 19 Chiar acum, KiNG ; a spus: stai acolo nu mi e dor de tine :))) n ai voie tu Aoleo I auite cum ne expediază bai nene 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KiNG ; Postat Octombrie 19 Share Postat Octombrie 19 Acum 2 minute, dRama t i c a a spus: Aoleo I auite cum ne expediază bai nene da de unde, imi plac fetele doar toate fetele sa vine pe server 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Octombrie 19 Share Postat Octombrie 19 Chiar acum, KiNG ; a spus: da de unde, imi plac fetele doar toate fetele sa vine pe server Toate fetele sa apeleze la tine 2 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Octombrie 19 Administrator Share Postat Octombrie 19 Imi schimb sexul si vin si eu. 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Octombrie 19 Share Postat Octombrie 19 Auzi oferta @KiNG ;, numa' bună tine 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KiNG ; Postat Octombrie 19 Share Postat Octombrie 19 Acum 24 minute, dRama t i c a a spus: Toate fetele sa apeleze la tine in special tu Acum 20 minute, Alexandru06 @ LCS a spus: Imi schimb sexul si vin si eu. aoolleu nebunuleeee stai acolo baiat ca i mai bine :))) 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Octombrie 19 Administrator Share Postat Octombrie 19 Acum 30 minute, KiNG ; a spus: stai acolo nu mi e dor de tine :))) n ai voie tu Mai bine zi ca îți e teamă sa nu te fac:)) ne vedem pe server 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Octombrie 19 Administrator Share Postat Octombrie 19 Acum 6 minute, KiNG ; a spus: in special tu aoolleu nebunuleeee stai acolo baiat ca i mai bine :))) vai de mine, nebun esti tu. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.