Fondator X-Tream Postat Februarie 12 Fondator Postat Februarie 12 Acum 1 minut, aLN. a spus: Siglele cu "Girl" inapoi pentru @bia @maRy @Gabriela ... Trebuiesc platite de le-ati lasat doar pt o saptamana? Am anuntat ieri pe forum ca s-a pus back-up de acuma 6 zile pe forum, ca s-a ars hardul firmei de host. Toate accesele adaugate in intervalul asta de timp, au fost pierdute, nu le-a scos nimeni intentionat Citează
LCS PREMIUM aLN. Postat Februarie 12 LCS PREMIUM Postat Februarie 12 5 minutes ago, X-Tream said: Am anuntat ieri pe forum ca s-a pus back-up de acuma 6 zile pe forum, ca s-a ars hardul firmei de host. Toate accesele adaugate in intervalul asta de timp, au fost pierdute, nu le-a scos nimeni intentionat AA scuze X-tream, nu m a dus bibilica la ora asta..si chiar vazusem anuntu'..my bad..totusi daca se poateee 1 Citează
Fondator John @ Anormalii Postat Februarie 13 Fondator Postat Februarie 13 5 hours ago, aLN. said: Siglele cu "Girl" inapoi pentru @bia @maRy @Gabriela ... Trebuiesc platite de le-ati lasat doar pt o saptamana? Salut . Au fost puse de colegii mei . Ne cerem scuze pentru incovenient , a fost o problema de webhosting si a fost pusa o varianta veche a forumului . Din motivul asta actiunile efectuate in ultimile 8-10 zile au disparut. Nu se acorda grade pe bani. Zi buna. 1 2 Citează
LCS PREMIUM aLN. Postat Februarie 24 LCS PREMIUM Postat Februarie 24 Manager Server pentru https://leaguecs.ro/forum/profile/13248-madalinaa/ Multam Citează
Fondator X-Tream Postat Februarie 24 Fondator Postat Februarie 24 Acum 4 minute, aLN. a spus: Manager Server pentru https://leaguecs.ro/forum/profile/13248-madalinaa/ Multam Rezolvat, daca mai ai nevoie de ceva, lasa un reply. 1 Citează
LCS PREMIUM aLN. Postat Februarie 25 LCS PREMIUM Postat Februarie 25 On 24/02/2025 at 12:53, aLN. said: Manager Server pentru https://leaguecs.ro/forum/profile/13248-madalinaa/ Multam Draga administratie, revin asupra deciziei, va rog sa-i retrageti inapoi gradul... Ce sa fac, sunt zodia balanta si iau decizii gresite de multe ori, de pe o zi pe alta..ma iertati De asemenea, va rog sa stergeti si canalul de TS3 Atlantis.leaguecs.ro Citează
Fondator X-Tream Postat Februarie 25 Fondator Postat Februarie 25 Acum 3 minute, aLN. a spus: Draga administratie, revin asupra deciziei, va rog sa-i retrageti inapoi gradul... Ce sa fac, sunt zodia balanta si iau decizii gresite de multe ori, de pe o zi pe alta..ma iertati De asemenea, va rog sa stergeti si canalul de TS3 Atlantis.leaguecs.ro Am scos gradul Madalinei de pe forum. Canalul de TS3 inca nu l-am sters ca ai oameni pe el 1 Citează
LCS PREMIUM aLN. Postat Februarie 25 LCS PREMIUM Postat Februarie 25 31 minutes ago, X-Tream said: Am scos gradul Madalinei de pe forum. Canalul de TS3 inca nu l-am sters ca ai oameni pe el Bun, atunci nu-l stergem, da-i te rog acces detinator lui jeko sa se ocupe el, il gasesti ON pe TS pe canalul nostru 1 Citează
Administrator RĂDUCU Postat Februarie 25 Administrator Postat Februarie 25 Chiar acum, aLN. a spus: Bun, atunci nu-l stergem, da-i te rog acces detinator lui jeko sa se ocupe el, il gasesti ON pe TS pe canalul nostru Acum nu-l văd online, cand o să intre o să-i dau. Citează
LCS PREMIUM aLN. Postat Februarie 25 LCS PREMIUM Postat Februarie 25 1 minute ago, RĂDUCU said: Acum nu-l văd online, cand o să intre o să-i dau. are KinG; nickname, e ON, mersi 1 Citează
Administrator RĂDUCU Postat Februarie 25 Administrator Postat Februarie 25 Acum 5 minute, aLN. a spus: are KinG; nickname, e ON, mersi Rezolvat. 1 Citează
LCS PREMIUM aLN. Postat Martie 12 LCS PREMIUM Postat Martie 12 Puteti sterge tot ce tine de acest server, acces, sectiune etc. Ma retrag din CS, am obosit.. Succes pe mai departe aici, spor! 6 Citează
Administrator RĂDUCU Postat Martie 12 Administrator Postat Martie 12 Mulțumim de informare, serverul a încetat colaborarea cu LeagueCS. 2 Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Martie 13 Administrator Postat Martie 13 Update: Serverul rămâne în LEAGUECS ROMÂNIA. În urma discuției avute cu @aLN., unul dintre fondatorii server-ului este @biași aștept și restul de persoane care mai sunt. Actualizările solicitate vor fi postate de Bia. 2 1 1 Citează
bia Postat Martie 17 Postat Martie 17 Bună. Mă puteți ajuta, vă rog, să le dați lui @KiNG ;și lui @Greygrad de deținător pe canalul TS3 Atlantis.Leaguecs.ro? Mulțumesc! 1 Citează
Administrator RĂDUCU Postat Martie 17 Administrator Postat Martie 17 Acum 1 minut, bia a spus: Bună. Mă puteți ajuta, vă rog, să le dați lui @KiNG ;și lui @Greygrad de deținător pe canalul TS3 Atlantis.Leaguecs.ro? Mulțumesc! Bună, rezolvat. 1 1 Citează
bia Postat Martie 18 Postat Martie 18 Bună. Mă puteți ajuta, vă rog, cu următoarea modificare a categoriilor? Și dacă puteți adăuga și săgeata aceea roșie gif în față ar fi perfect (cum au cei de la Nestle). Mulțumesc! ꧁𓊈Atlantis𓊉꧂Regulament Citeste-l! Invata-l! Respecta-l! ꧁𓊈Atlantis𓊉꧂Anunturi Diferite anunturi in legatura cu serverul. ꧁𓊈Atlantis𓊉꧂Staff Server Echipa Atlantis. ꧁𓊈Atlantis𓊉꧂Cereri acces Daca vrei sa faci parte din staff-ul ATLANTIS, aplica pentru o cerere aici. ꧁𓊈Atlantis𓊉꧂Cereri unban/reclamatii Daca ai fost nedreptatit pe acest server, poti face o cerere aici. ꧁𓊈Atlantis𓊉꧂Jocuri forumistice Zona de relaxare. ꧁𓊈Atlantis𓊉꧂Off-topic Discutii care nu au neaparat legatura cu serverul. ꧁𓊈Atlantis𓊉꧂Arhiva Cosul de reciclare al serverului. Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Martie 18 Administrator Postat Martie 18 Mă ocup. Update: Actualizat! @bia. 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.