Fondator X-Tream Postat Februarie 12 Fondator Postat Februarie 12 Acum 1 minut, aLN. a spus: Siglele cu "Girl" inapoi pentru @bia @maRy @Gabriela ... Trebuiesc platite de le-ati lasat doar pt o saptamana? Am anuntat ieri pe forum ca s-a pus back-up de acuma 6 zile pe forum, ca s-a ars hardul firmei de host. Toate accesele adaugate in intervalul asta de timp, au fost pierdute, nu le-a scos nimeni intentionat Citează
aLN. Postat Februarie 12 Postat Februarie 12 5 minutes ago, X-Tream said: Am anuntat ieri pe forum ca s-a pus back-up de acuma 6 zile pe forum, ca s-a ars hardul firmei de host. Toate accesele adaugate in intervalul asta de timp, au fost pierdute, nu le-a scos nimeni intentionat AA scuze X-tream, nu m a dus bibilica la ora asta..si chiar vazusem anuntu'..my bad..totusi daca se poateee 1 Citează
Fondator John @ Anormalii Postat Februarie 13 Fondator Postat Februarie 13 5 hours ago, aLN. said: Siglele cu "Girl" inapoi pentru @bia @maRy @Gabriela ... Trebuiesc platite de le-ati lasat doar pt o saptamana? Salut . Au fost puse de colegii mei . Ne cerem scuze pentru incovenient , a fost o problema de webhosting si a fost pusa o varianta veche a forumului . Din motivul asta actiunile efectuate in ultimile 8-10 zile au disparut. Nu se acorda grade pe bani. Zi buna. 1 2 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.