• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

[Propunere] Categorie nouă jocuri

RĂDUCU

Postări Recomandate

• Administrator Festiv
Postat

Nume : RĂDUCU

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adăugarea unei categorii la jocuri numită Alte jocuri (sub-categorii: Noutăți, Tutoriale, Skin-uri, Resurse) care să fie generală pentru toate jocurile, mă pot ocupa personal de modele. Și un exemplu de postare ar fi: [VALORANT] Vyse: Adapt or Die / [FORTNITE] The Pumpkin King and his stitched-together seamstress, a perfect pair.

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Diversificare jocuri.

• LCS Premium Snowflake ❄️
Postat
Acum 2 minute, RĂDUCU a spus:

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adăugarea unei categorii la jocuri numită Alte jocuri (sub-categorii: Noutăți, Tutoriale, Skin-uri, Resurse) care să fie generală pentru toate jocurile, mă pot ocupa personal de modele. Și un exemplu de postare ar fi: [VALORANT] Vyse: Adapt or Die / [FORTNITE] The Pumpkin King and his stitched-together seamstress, a perfect pair.

Te ajut și eu cu postările acolo, sunt total pentru implementarea acestei categorii.

Postat
Acum 7 minute, RĂDUCU a spus:

Pro .

Este o propunere bună prin care se va dezvolta un pic forumul .

• Fondator de Sărbătoare
Postat

Hai sa zic si eu PRO, sa nu primesc HATE dupa🤣🤣🤣

And all kidding aside, este o propunere buna, vorba lui @AdR mai dezvoltam forumul !

Postat

De acord, sunt mulți care joaca fortnite, valorant etc. 

Pro 🏆

Postat

O idee extrem de buna, sunt sigura ca o sa fie o sectiune activa, :pros:.

Postat

Propunere :acceptat:ă, secțiunea o să îți fie creată în cel mai scurt timp posibil! Mult succes și la cât mai multă activitate la secțiunea nouă.

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate