RĂDUCU Postat Octombrie 14 Share Postat Octombrie 14 Nume : RĂDUCU Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adăugarea unei categorii la jocuri numită Alte jocuri (sub-categorii: Noutăți, Tutoriale, Skin-uri, Resurse) care să fie generală pentru toate jocurile, mă pot ocupa personal de modele. Și un exemplu de postare ar fi: [VALORANT] Vyse: Adapt or Die / [FORTNITE] The Pumpkin King and his stitched-together seamstress, a perfect pair. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Diversificare jocuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Dexter. @ GOV.RO Postat Octombrie 14 Share Postat Octombrie 14 Acum 2 minute, RĂDUCU a spus: Nume : RĂDUCU Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adăugarea unei categorii la jocuri numită Alte jocuri (sub-categorii: Noutăți, Tutoriale, Skin-uri, Resurse) care să fie generală pentru toate jocurile, mă pot ocupa personal de modele. Și un exemplu de postare ar fi: [VALORANT] Vyse: Adapt or Die / [FORTNITE] The Pumpkin King and his stitched-together seamstress, a perfect pair. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Diversificare jocuri. Te ajut și eu cu postările acolo, sunt total pentru implementarea acestei categorii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator AdR Postat Octombrie 14 Fondator Share Postat Octombrie 14 Acum 7 minute, RĂDUCU a spus: Nume : RĂDUCU Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adăugarea unei categorii la jocuri numită Alte jocuri (sub-categorii: Noutăți, Tutoriale, Skin-uri, Resurse) care să fie generală pentru toate jocurile, mă pot ocupa personal de modele. Și un exemplu de postare ar fi: [VALORANT] Vyse: Adapt or Die / [FORTNITE] The Pumpkin King and his stitched-together seamstress, a perfect pair. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Diversificare jocuri. Pro . Este o propunere bună prin care se va dezvolta un pic forumul . 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
PlayZeeK. # GFX Postat Octombrie 14 Share Postat Octombrie 14 Pro o idee buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator Ares Postat Octombrie 14 Fondator Share Postat Octombrie 14 Hai sa zic si eu PRO, sa nu primesc HATE dupa And all kidding aside, este o propunere buna, vorba lui @AdR mai dezvoltam forumul ! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Octombrie 14 Share Postat Octombrie 14 De acord, sunt mulți care joaca fortnite, valorant etc. Pro 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Luxie Postat Octombrie 14 Share Postat Octombrie 14 O idee extrem de buna, sunt sigura ca o sa fie o sectiune activa, . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator John @ Anormalii Postat Octombrie 14 Fondator Share Postat Octombrie 14 Merge. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KING | ROBERT Postat Octombrie 14 Share Postat Octombrie 14 O idee bună. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
boogeyman @ LCS Postat Octombrie 14 Share Postat Octombrie 14 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Edwward. Postat Octombrie 14 Share Postat Octombrie 14 O sa spun si eu , sper sa fie activitate si acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Octombrie 15 Administrator Share Postat Octombrie 15 Pro, o idee bună Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Octombrie 15 Administrator Share Postat Octombrie 15 Propunere ă, secțiunea o să îți fie creată în cel mai scurt timp posibil! Mult succes și la cât mai multă activitate la secțiunea nouă. 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate