Administrator RĂDUCU Postat Octombrie 14, 2024 Administrator Postat Octombrie 14, 2024 Nume : RĂDUCU Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adăugarea unei categorii la jocuri numită Alte jocuri (sub-categorii: Noutăți, Tutoriale, Skin-uri, Resurse) care să fie generală pentru toate jocurile, mă pot ocupa personal de modele. Și un exemplu de postare ar fi: [VALORANT] Vyse: Adapt or Die / [FORTNITE] The Pumpkin King and his stitched-together seamstress, a perfect pair. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Diversificare jocuri.
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Octombrie 14, 2024 Administrator Postat Octombrie 14, 2024 La 14.10.2024 la 8:56, RĂDUCU a spus: Nume : RĂDUCU Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adăugarea unei categorii la jocuri numită Alte jocuri (sub-categorii: Noutăți, Tutoriale, Skin-uri, Resurse) care să fie generală pentru toate jocurile, mă pot ocupa personal de modele. Și un exemplu de postare ar fi: [VALORANT] Vyse: Adapt or Die / [FORTNITE] The Pumpkin King and his stitched-together seamstress, a perfect pair. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Diversificare jocuri. Extinde Te ajut și eu cu postările acolo, sunt total pentru implementarea acestei categorii.
LCS PREMIUM AdR Postat Octombrie 14, 2024 LCS PREMIUM Postat Octombrie 14, 2024 La 14.10.2024 la 8:56, RĂDUCU a spus: Nume : RĂDUCU Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adăugarea unei categorii la jocuri numită Alte jocuri (sub-categorii: Noutăți, Tutoriale, Skin-uri, Resurse) care să fie generală pentru toate jocurile, mă pot ocupa personal de modele. Și un exemplu de postare ar fi: [VALORANT] Vyse: Adapt or Die / [FORTNITE] The Pumpkin King and his stitched-together seamstress, a perfect pair. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Diversificare jocuri. Extinde Pro . Este o propunere bună prin care se va dezvolta un pic forumul . 1
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Octombrie 14, 2024 Global-Moderators Postat Octombrie 14, 2024 Pro o idee buna
Fondator Ares Postat Octombrie 14, 2024 Fondator Postat Octombrie 14, 2024 Hai sa zic si eu PRO, sa nu primesc HATE dupa And all kidding aside, este o propunere buna, vorba lui @AdR mai dezvoltam forumul ! 1
Girls Vanthea Postat Octombrie 14, 2024 Girls Postat Octombrie 14, 2024 De acord, sunt mulți care joaca fortnite, valorant etc. Pro 1
Administrator Luxie Postat Octombrie 14, 2024 Administrator Postat Octombrie 14, 2024 O idee extrem de buna, sunt sigura ca o sa fie o sectiune activa, .
LCS PREMIUM KING | ROBERT Postat Octombrie 14, 2024 LCS PREMIUM Postat Octombrie 14, 2024 O idee bună.
LCS PREMIUM Edwward. Postat Octombrie 14, 2024 LCS PREMIUM Postat Octombrie 14, 2024 O sa spun si eu , sper sa fie activitate si acolo.
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Octombrie 15, 2024 Administrator Postat Octombrie 15, 2024 Pro, o idee bună
LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Postat Octombrie 15, 2024 LCS PREMIUM Postat Octombrie 15, 2024 Propunere ă, secțiunea o să îți fie creată în cel mai scurt timp posibil! Mult succes și la cât mai multă activitate la secțiunea nouă. 3
Postări Recomandate