boogeyman @ LCS Postat Octombrie 7 Share Postat Octombrie 7 (editat) Nume : Faby Vârstă : 19 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Pentru ca vreau sa revin la voi, sincer imi pare rau ca am plecat de aici si ca nu m-am dedicat, cat probabil ar fi trebuit sa ma dedic Ce sectiune dorești spre moderare? : Oricare sectiune are nevoie de moderator Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Probabil ordine? Mai multe view-uri? Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : In ultima vreme nu am prea avut mare chef de forum, si asta o pit explica, dar nu pe forum..regulamentul nu-mi permite:)) In schimb..activ pot fi non-stop, oricand pot intra Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da. Ești recomandat de cineva din comunitate? : Stiam inainte, nu stiu acum daca m-ar recomanda cineva.. Alte precizări : @X-Treamstiu ca probabil esti suparat pe mine, dar imi pare sincer rau Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da Editat Octombrie 7 de FabyHl 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
PlayZeeK. # GFX Postat Octombrie 7 Share Postat Octombrie 7 7 zile în probă 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Octombrie 7 Administrator Share Postat Octombrie 7 Pro, avem nevoie de staff dar sper sa nu faci ca ultima data 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Luxie Postat Octombrie 7 Share Postat Octombrie 7 si de la mine, 7 zile in proba. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
RĂDUCU Postat Octombrie 7 Share Postat Octombrie 7 Îmi plăcea să văd o activitate înainte de cerere, pro pentru perioadă de probă. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Kaz3 Postat Octombrie 7 Share Postat Octombrie 7 Salutare! Având în vedere faptul ca ai mai fost pe această comunitate și nu te-ai dedicat, ce te face să oferi mai multă atenție forumului în acest moment? Mai mult, ai specificat ca nu ai avut chef de forum, fapt ce ma lasă să cred ca nu ai avut motive reale pentru care nu ai fost activ, ci pur și simplu ai fost dezinteresat. Un alt aspect este acela ca ai menționat mai sus ca poți fi activ non-stop, lucru ce nu cred ca se poate confirma vreodată. Poate ca nu contează foarte mult părerea mea, dar, chiar dacă este nevoie de staff, de la mine ai un mare contra și ai mai sus explicațiile pentru care am ales acest lucru. Mult succes! 1 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dariuss Postat Octombrie 7 Share Postat Octombrie 7 Ai mai fost pe comunitate si n-ai avut interes,iar activitatea ta lasa de dorit. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KING | ROBERT Postat Octombrie 7 Share Postat Octombrie 7 Părerea mea e că fiecare persoană merita o a doua șansă. Mai ales că avem nevoie de staff. Mult succes! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator Ares Postat Octombrie 7 Fondator Share Postat Octombrie 7 Avand in vedere trecutul tau slab, erai mai mereu absent decat activ, as inchide cererea acum. Dar cum zic, colegii mei, avem nevoie de staff, nu in disperare. Poate te-ai mai schimbat, posibil evoluat. Din partea mea 7 zile proba 1 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Claudikes Postat Octombrie 7 Administrator Share Postat Octombrie 7 7 zile proba 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Edwward. Postat Octombrie 7 Share Postat Octombrie 7 De la mine primesti pentru o a 2-a sansa asa cum am primit si eu, dar sa faci si activitate inainte de a face cerere, asa mi se pare normal si corect. Mult noroc si bafta! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Octombrie 7 Administrator Share Postat Octombrie 7 Salutare! Faptul ca ai mai fost in Staff asta dovada de neseriozitate si timp pierdut aiurea (parerea mea), dar ca sa nu fiu rau ca nu sunt genul, cum au spus si colegii mei de mai sus, cu totii meritam o a 2-a sansa, doar ca ce te rog eu pe tine este sa te tii de treaba si sa fii serios. Asadar, 7 zile in probe, te rog sa imi lasi mesaj privat unde doresti sa moderezi deoarece nu ai mentionat in cerere. Spor si succes, sper sa nu ne dezamagesti de data aceasta! 2 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate