Sari la conținut

Cerere Moderator Faby

Postări Recomandate

Nume :  Faby

Vârstă :  19 

De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Pentru ca vreau sa revin la voi, sincer imi pare rau ca am plecat de aici si ca nu m-am dedicat, cat probabil ar fi trebuit sa ma dedic 

Ce sectiune dorești spre moderare? :  Oricare sectiune are nevoie de moderator

Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Probabil ordine? Mai multe view-uri?

Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme :  In ultima vreme nu am prea avut mare chef de forum, si asta o pit explica, dar nu pe forum..regulamentul nu-mi permite:))

In schimb..activ pot fi non-stop, oricand pot intra

Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da.

Ești recomandat de cineva din comunitate? : Stiam inainte, nu stiu acum daca m-ar recomanda cineva..

Alte precizări : @X-Treamstiu ca probabil esti suparat pe mine, dar imi pare sincer rau🙏🏻

Poti intra pe teamspeak la ședinte? :  Da 

Editat de FabyHl
  • Fortzaaaa 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Îmi plăcea să văd o activitate înainte de cerere, pro pentru perioadă de probă.

• Mersi 1
Link spre comentariu

Salutare! 
Având în vedere faptul ca ai mai fost pe această comunitate și nu te-ai dedicat, ce te face să oferi mai multă atenție forumului în acest moment? 
Mai mult, ai specificat ca nu ai avut chef de forum, fapt ce ma lasă să cred ca nu ai avut motive reale pentru care nu ai fost activ, ci pur și simplu ai fost dezinteresat. 
Un alt aspect este acela ca ai menționat mai sus ca poți fi activ non-stop, lucru ce nu cred ca se poate confirma vreodată. 
Poate ca nu contează foarte mult părerea mea, dar, chiar dacă este nevoie de staff, de la mine ai un mare contra și ai mai sus explicațiile pentru care am ales acest lucru. 
Mult succes! 
:contra:

• Like 1
  • Mor de râs 1
Link spre comentariu

• Fondator

Avand in vedere trecutul tau slab, erai mai mereu absent decat activ, as inchide cererea acum.

Dar cum zic, colegii mei, avem nevoie de staff, nu in disperare.

Poate te-ai mai schimbat, posibil evoluat.

Din partea mea :pros: 7 zile proba

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu

De la mine primesti :pros: pentru o a 2-a sansa asa cum am primit si eu, dar sa faci si activitate inainte de a face cerere, asa mi se pare normal si corect. Mult noroc si bafta!

• Mersi 1
Link spre comentariu

• Administrator

Salutare! Faptul ca ai mai fost in Staff asta dovada de neseriozitate si timp pierdut aiurea (parerea mea), dar ca sa nu fiu rau ca nu sunt genul, cum au spus si colegii mei de mai sus, cu totii meritam o a 2-a sansa, doar ca ce te rog eu pe tine este sa te tii de treaba si sa fii serios.

Asadar, :acceptat: 7 zile in probe, te rog sa imi lasi mesaj privat unde doresti sa moderezi deoarece nu ai mentionat in cerere. Spor si succes, sper sa nu ne dezamagesti de data aceasta!

:locked:

• Like 2
  • Ador 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate