PaiN21 Postat Octombrie 5 Share Postat Octombrie 5 Nume: - Nickname: Pa1N LeveL: 12 IP: 81.196.218.73 SteamID: STEAM_0:1:35181166 Numele celui care te-a banat: sebone Motivul pentru care ai fost banat: team Dovada(poza/demo/video): ss consola Alte mentiuni: nu stiu ce vrea sa spuna prin "team" in regulament am gasit doar asta, dar eu nu eram mod.. Este INTERZIS sa folositi comanda /team cand sunteti MOD ( Firy,Frosty,Sniper,Survivor ) . Nerespectarea aceste reguli se sanctioneaza cu Slay. - update Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
J0K3RuL ;X Postat Octombrie 5 Share Postat Octombrie 5 Sebone e deținător e cizma , ca zm nu ai voie sa faci echipa cu nimeni s au block .... s au sa fii infectat și sa stai lângă Human sa nu ataci , ce are toți cu tine pa1n ca iei șuturi de la toți (scuze de expresie cerere de unban se face dacă e permanent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Cizmă Bă @ Zm Postat Octombrie 6 Share Postat Octombrie 6 Unbanned ! T/C Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate