ExtazzYy Postat Octombrie 2 Share Postat Octombrie 2 Nume reclamant:ExtazZyY1 Nume admin reclamat:ABigale Motiv:Imi da slay fara motiv l-am infectat ca zm si ma ameninta ca imi da kick fara motiv nu e prima data cand face asta s-a oftocat ca l-am infectat ca zm Durata Ban (Daca este cazul):nu Dovada: https://imgur.com/a/menF1O7 1 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Ombladon Postat Octombrie 2 Share Postat Octombrie 2 Aprob! Am fost de fata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Dusty Postat Octombrie 2 Share Postat Octombrie 2 Pro,am fost de fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
AbiGalE* Postat Octombrie 2 Share Postat Octombrie 2 (editat) You broke a rule for which I gave you multiple warning first but you didn't listen to me so STOP LYING and posting false complain here. You are a lvl 28 player and don't know the RULES of the server. You were first begging me to give you a PRO on your admin request and then Abused me. https://www.mediafire.com/file/atsft0k0xa5bf5o/zm_adytzasfantu0000.bmp/file (YOU ABUSING ME) https://www.mediafire.com/file/2477jf4x3ohf4vn/Extazzy.mp4/file ( You breaking Rule) its rule #10 btw ( because you don't them so i'm pointing it out here) I also have another video of you breaking the same rule in case you need it and Don't let me start with your FARMING. Be nice with everyone and co-operate with others and we got no problem. Editat Octombrie 2 de AbiGalE* Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
zuky Postat Octombrie 2 Share Postat Octombrie 2 abigale si-a facut treaba exact ca la carte,a fost o eroare in regulile scrise in engleza fata de cele in romana!regula in engleza spune ca nu ai voie sa infectezi cu dreag-ul de la smoker si liliecii de la banshee! nu se v-a aplica sanctiune,adminul a procedat cum a fost scris! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
zuky Postat Octombrie 2 Share Postat Octombrie 2 NE CEREM SCUZE PENTRU DISCONFORTUL CREEAT,ADMINUL DOAR SI-A FACUT TREABA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
SicraN Postat Octombrie 2 Share Postat Octombrie 2 (editat) Chiar ma gandeam. Adica Abigale e destul de legist si nu am vazut sa greseasca sau sa actioneze in afara regulamentului scris. Abigale si-a facut treaba conform regulamentului la acel moment. Acum a fost actualizat. Pe langa asta, urat ce am vazut Extazzy, faptul ca il injuri pe server. Editat Octombrie 2 de SicraN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Maz1mo Postat Octombrie 2 Share Postat Octombrie 2 (editat) In all the time I have, I haven't seen Abigale act outside the regulations, the administrator acted under the written terms. The rule was updated, it is important to highlight the importance of maintaining a clean game free of abuse to avoid future inconveniences. PS: Keep good language, you should not tell anyone player/admin "f*ck you" under any circumstances. Editat Octombrie 2 de Maz1mo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Cizmă Bă @ Zm Postat Octombrie 2 Share Postat Octombrie 2 Imi cer scuze , regulamentul a fost modificat ulterior si nu am modificat si regulamentul in limba engleza. T/C Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate