ExtazzYy Postat Octombrie 1 Share Postat Octombrie 1 [1]. Nume:Andrei Silica porecla bebino.jr de bistritw [2]. Nick server:ExtazZyY1 [3]. Varsta:19 [4]. LeveL:28 [5]. Ore jucate [Apasa aici]:https://www.gametracker.com/player/ExtazZyY1/zm.leaguecs.ro:27015/ [6]. Ai citit regulamentul:ZM#LEAGUECS.RO [7]. De ce doresti admin?:Am fost admin am fost cu gândul sa renunț la admin deoarece nu știam dacă o sa am pe ce sa ma joc sunt plecat din România și as dori admin ca am momente când asa înjur când vad player cum. Invalca când nu îs admini și dacă player invalca regulamentul nu am cum sa mai trag tare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
zuky Postat Octombrie 1 Share Postat Octombrie 1 Contra,regulamentul necitit,si nu cred ca o sa ti mai dea iar cizma,ultima data i-am zis eu sa ti dea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Maz1mo Postat Octombrie 1 Share Postat Octombrie 1 Contra. You haven't cited the regulation correctly. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Ibarra Postat Octombrie 1 Share Postat Octombrie 1 CONTRA, citeste regulamentul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
JeaN2020 Postat Octombrie 1 Share Postat Octombrie 1 CONTRA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
xX112Xx Postat Octombrie 1 Share Postat Octombrie 1 Contra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Cizmă Bă @ Zm Postat Octombrie 1 Share Postat Octombrie 1 Respins , Citeste regulamentul ! T/c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate