Răzvan- Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 Nick-ul tău: Răzvan- Meciul/partida: Atletico Madrid vs Real Madrid Pronostic & cota aferentă: BetBuilder: - Real Madrid câștigă - Real Madrid marchează peste 1,5 goluri - Junior, Vinicius va avea peste 1,5 șuturi pe poartă - Real Madrid marchează peste 0,5 goluri în a doua repriză Cota totală a biletului: 6,5 Câștigător/Necâștigător: - Derby-ul madrilen de astăzi este un meci pe care poate ieși un profit frumos. În caz că nu aveți încredere în Vinicius puteți scoate pariul pe el și cu restul de 3 tot rămâne o cotă frumoasă de 3,75. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
RĂDUCU Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 Eu am încredere în Vinicius în acest derby, eu am mers că dă un gol sau o pasă de gol. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Dexter. @ GOV.RO Postat Septembrie 30 Share Postat Septembrie 30 Un meci bunicel, păcat că nu a jucat și "țestosu.." n.r K Mbappé Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate